Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
16 φωτογραφίες »

Όλα τα νέα μοντέλα Hyundai και ΚΙΑ μέχρι το 2024

Διαβάστηκε από 27753 αναγνώστες - 30/12/2020

H Hyundai από κοινού με την KIA φέρνουν στην αγορά νέα μοντέλα ισχυρού κινητήρα και βελτιωμένου infotainment, λανσάροντας παράλληλα με την σειρά Ioniq τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του μέλλοντος. Δείτε όλα τα μοντέλα έως το 2024.

Μία αυτοκινητοβιομηχανία όπως η Hyundai δεν μπορεί να επαναπαύεται, αλλά αντιθέτως, διαρκώς φτάνει στα όρια και αναζητά την βελτίωση των μοντέλων της. Οι νοτιοκορεάτες εκπλήσσουν ξανά και φέρνουν στην αγορά αναβαθμισμένα αυτοκίνητα, τόσο της μητρικής Hyundai, όσο και της θυγατρικής KIA Motors. Εξάλλου, η παρουσία του Peter Schreyer, δημιουργού της AUDI TT, ως επικεφαλής σχεδιασμού της Hyundai Motors από το 2006, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα σε επίπεδο τεχνολογίας και εμφάνισης. Ανεξάρτητα από το brand που κοσμεί το αυτοκίνητο, Hyundai και KIA διασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Προς την κατεύθυνση αυτή, λοιπόν, και θέλοντας να σταθεί στο ίδιο επίπεδο με τους ανταγωνιστές του, ο νοτιοκορεατικός κολοσσός λανσάρει νέα μοντέλα. Ας δούμε λοιπόν μια αναλυτική περιγραφή των μοντέλων Hyundai και KIA, που θα παρουσιαστούν έως το 2024.
 
Hyundai Tucson
Έναρξη κυκλοφορίας: Τέλη 2020


 
Το φρέσκο και ριζικά ανανεωμένο design αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Hyundai Tucson. Ειδικά ο πρόβολος του αυτοκινήτου κάνει αίσθηση με την εντυπωσιακή γρίλια και τα φώτα ημέρας. Η νέα γενιά μοντέλων σχεδόν καταργεί τα κουμπιά στο εσωτερικό του, ενώ στην πλειονότητά τους είναι ηλεκτροκίνητα. Η κορυφαία έκδοση είναι υβριδική με ιπποδύναμη 230 άλογα. Κατά προσέγγιση, το κόστος ξεκινά από τις 25.000 ευρώ.
 
Kia Stinger Facelift
Έναρξη κυκλοφορίας: Τέλη 2020


 
Κόστους περίπου 55.000 ευρώ είναι το facelift Kia Stinger το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του τους προσεχείς μήνες. Το αυτοκίνητο θα διατίθεται αποκλειστικά με full εξοπλισμό και κινητήρα V6 ιπποδύναμης 370 ίππων.
 
Hyundai i20 N Line
Έναρξη κυκλοφορίας: Αρχές 2021


 
Στο νέο Hyundai i20 N Line ξεχωρίζει η γρίλια στον εμπρόσθιο μέρος,που θυμίζει έντονα καρό σημαία και συνοδεύεται από τριγωνικού σχήματος φώτα ομίχλης. Στο επιθετικό προφίλ του αυτοκινήτου συμβάλλουν και οι διπλής απόχρωσης 17 ιντσών ζάντες, οι επιχρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και το ιδιαίτερου σχεδιασμού καπό. Ο κινητήρας αποδίδει 100 ή 120 άλογα και αναμένεται να έχει και αναβαθμισμένη sport έκδοση.
 
Hyundai Kona Facelift
Έναρξη κυκλοφορίας: Αρχές 2021


 
Αναβαθμισμένο θα είναι το μικρότερο SUV της Hyundai, το οποίο εγκαινιάζεται με την ονομασία Hyundai Kona Facelift. Πλήρως επανασχεδιασμένο το εμπρόσθιο μέρος του, ενώ η μάσκα του ψυγείου αποκτά ορθογώνιο σχήμα. Νέο προφίλ και εκμοντερνισμό έχουμε και για τους προβολείς. Για πρώτη φορά, μάλιστα, θα είναι διαθέσιμη και μία παραλλαγή sport N Line. Το Hyundai Kona Facelift τιμολογείται περίπου στις 19.000 ευρώ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις