Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελκυστικό προφίλ σε εμφάνιση και κινητήρα

Διαβάστηκε από 27964 αναγνώστες - 30/12/2020

Hyundai Tucson N
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021
Μαζί με το αρχικό μοντέλο Hyundai Tucson, θα κυκλοφορήσει και sport έκδοση Hyundai Tucson N. Από πληροφορίες που έχουν αντληθεί, έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα διαθέτει turbo βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων, με 290 άλογα ιπποδύναμη και 421 κιλά ροπής.
 
Hyundai i20 N
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Το νέας γενιάς Hyundai i20 N είναι ένα sport μοντέλο που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερους αεραγωγούς, μία εντυπωσιακή αεροτομή που θα ξεπροβάλλει από την οροφή, διπλή απόληξη εξάτμισης, αθλητικού τύπου καθίσματα και τιμόνι, sport ανάρτηση και πολύ δυνατά φρένα. Για καλύτερη απόδοση το i20 N κατά πάσα πιθανότητα θα εξοπλιστεί με τον 1.6 λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα που χρησιμοποιεί το Tucson, με σκοπό να έχει ιπποδύναμη πάνω από 200 άλογα. Κόστος αγοράς κατά προσέγγιση στις 22.000 ευρώ.
 
Hyundai Kona N
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Η σειρά Hyundai Kona N θα ξεχωρίζει, όπως είναι αναμενόμενο, για το επιθετικότερο προφίλ της σε σχέση με το «αδερφάκι» του. Το σήμα κατατεθέν των Ν εκδόσεων είναι οι ζάντες 19 ιντσών, τις οποίες το Hyundai Kona N δανείζεται από το i30 N. Ένας δίλιτρος turbo τετρακύλινδρος κινητήρας 275 αλόγων δεσπόζει στο SUV και μεταδίδει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Η επιλογή τετρακίνησης απορρίφθηκε για λόγους επιπλέον βάρους. Το αναβαθμισμένο SUV θα έχει αρχική τιμή τα 32.500 ευρώ.
 
Kia Picanto Facelift
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Το Kia Picanto facelift έχει ήδη «αποκαλυφθεί» στην Νότια Κορέα, ωστόσο παραμένει... μυστικό στην ευρωπαϊκή αγορά. Συνολικά, το προφίλ του αυτοκινήτου αποκτά πιο sport χαρακτήρα με την προσθήκη νέας γρίλιας. Στο εσωτερικό υπάρχει νέα διακόσμηση και περισσότερο μοντέρνο σύστημα ψυχαγωγίας. Κόστος αγοράς στα 10.290 ευρώ.
 
Kia Optima / K5
Έναρξη κυκλοφορίας: Όχι πριν το 2021


 
Στις αγορές των ΗΠΑ και Νοτίου Κορέας το Kia Optima / K5 είναι ήδη διαθέσιμο και κάνει... αίσθηση για το αριστοκρατικό του στυλ. Νέα μάσκα, πρωτοποριακός σχεδιασμός στον φωτισμό, μεγαλύτερη οθόνη infotainment και κινητήρας Sonata είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του νέου μοντέλου. Το μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο στην γερμανική αγορά θα εμφανιστεί αποκλειστικά ως station wagon.
 
Ioniq 5
Έναρξη κυκλοφορίας: Από το 2021


 
Το μεσαίου μεγέθους SUV coupe Ioniq 5 από την Hyundai είναι ο... πολιορκητικός κριός της αυτοκινητοβιομηχανίας που θέλει να διεισδύσει περισσότερο στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης με το νέο brand Ioniq. Η μελέτη Study 45 είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021.
 
Kia Sonet
Έναρξη κυκλοφορίας: Ασαφής για την ευρωπαϊκή αγορά


 
Το crossover Kia Sonet έχει παρουσιαστεί επισήμως ως τώρα μόνο στην ινδική αγορά, με την KIA πάντως να επισημαίνει ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει κυκλοφορία του μοντέλου σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά το μικρό του μέγεθος, το Sonet εντυπωσιάζει χάρη στο ταμπλό στο εσωτερικό, την οθόνη αφής 10,25 ιντσών στο σύστημα ψυχαγωγίας και τον φωνητικό του έλεγχο. Έχει καύσιμο diesel και δύο μικρούς βενζινοκινητήρες.
 
Hyundai mid-engined sports car
Έναρξης κυκλοφορίας: Όχι πριν το 2021


 
Το κεντρομήχανο μοντέλο Hyundai RM16 N, παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2016. Παραμένει, ωστόσο, ασαφές αν θα διατηρηθεί ο γνωστός δίλιτρος τετρακύλινδρος turbo κινητήρας με τα 300 άλογα και τα 383 κιλά ροπής ή αν το νέο μοντέλο εξοπλιστεί διαφορετικά. Από την στιγμή που ο κινητήρας του i30 N αποδίδει 275 άλογα και 378 κιλά ροπής, φαντάζει απαραίτητο η ναυαρχίδα των supercars της Hyundai να βελτιώσει σημαντικά την ισχύ της.
 
Ioniq 6
Έναρξη κυκλοφορίας: 2022


 
Το Ioniq 6 θα αποτελέσει την έκδοση του ηλεκτρικού sport sedan της Hyundai, ένα μοντέλο βασισμένο σε συγκεκριμένη τεχνολογία (Prophecy study), η οποία παρουσιάστηκε στις αρχές του 2020. Ουσιαστικά, θα δώσει το προφίλ ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και θα αποτελεί συνδυασμό του τετράθυρου AMG GT και μίας Porsche Taycan.
 
Ioniq 7
Έναρξη κυκλοφορίας: 2024


 
Το ηλεκτρικό Ioniq 7 είναι ένας... γρίφος. Εκτός από τον σχηματισμό (στην εικόνα είναι το μεσαίο μοντέλο), το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα πρόκειται για ένα μεγάλου μεγέθους SUV.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει