Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Πρώτη οδήγηση Opel Astra GSe 225 ίππων
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη οδήγηση Opel Astra GSe 225 ίππων

Πρώτη οδήγηση Opel Astra GSe: Πυροβολεί... αρκεί να έχει ρεύμα!

Διαβάστηκε από 8645 αναγνώστες - 25/1/2023

Το δυνατό Opel Astra Gse των 225 ίππων κάνει τον ανταγωνισμό να χάνει τα λόγια του, αφού καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ άνεσης και sport συμπεριφοράς χωρίς να υστερεί σε ποιότητα. Το οδηγούμε και σας το παρουσιάζουμε.

Ήρθε για να συνεχίσει το θρύλο των GSi

Τι είναι άραγε καλύτερο από έναν κινητήρα; Μα φυσικά 2, και επειδή ζούμε στην εποχή του ρεύματος, η Opel ακολουθάει το δόγμα του Plug-In και τοποθετεί στο νέο Astra ένα βενζινοκινητήρα κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Μα θα μου πεις ότι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο κι ήδη έχετε παρουσιάσει το Opel Astra Plug-in των 180 ίππων. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά που ονομάζεται Gse ή Grand Sport Electric και ουσιαστικά πρόκειται για την αγριεμένη έκδοση του γερμανικού μοντέλου, που πατάει στη φιλοσοφία των θρυλικών «GSI» και αποδίδει 225 αγριεμένους ίππους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με ζάντες ala Manta

Μπορεί πριν λίγο καιρό να είχαμε δει το Opel Astra GSe από κοντά, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η εμφάνιση του μας ενθουσιάζει κάθε φορά που βρισκόμαστε κοντά του. Εκτός από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τα μαύρα στοιχεία που δίνουν ένα τόνο δυναμισμού και «κακίας» στο μοντέλο, την παράσταση κλέβουν οι 18αρες ζάντες Monza, τις οποίες έχουμε θαυμάσει στο πρωτότυπο Manta GSe ElektroMOD και δεν διστάζουν να δεχτούν λάστιχο με πέλμα 225.
 

Εκτεταμένος βασικός εξοπλισμός για το Astra GSe

Σαν κορυφαία έκδοση που σέβεται τον εαυτό της και πάνω από όλα τον καταναλωτή, η λίστα του βασικού εξοπλισμού είναι αρκετά μεγάλη, με αυτά που ξεχωρίζουν να είναι τα θερμαινόμενα bucket καθίσματα ντυμένα με Alcantara, αποκλειστικά για τα μοντέλα GSe, που διαθέτουν εντυπωσιακά καλή πλευρική στήριξη σε όλο το τμήμα του σώματος και ιατρική πιστοποίηση από γερμανικούς οργανισμούς για την εργονομική τους σχεδίαση.Επίσης μεταξύ άλλων συναντάμε θερμαινόμενο τιμόνι, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, park pilot εμπρός και πίσω, κάμερα 360 μοιρών και όλα τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας που έχει στη φαρέτρα της η Opel. Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και το στάνταρ navigator της TomTom που έχει live ενημέρωση των δρόμων και φωνητικό έλεγχο, αλλά θέλει λίγο υπομονή μέχρι να βρεις τα «πατήματα» στη λειτουργία του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε