Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Πρώτη οδήγηση Renault Austral
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη οδήγηση Renault Austral

Διαβάστηκε από 10100 αναγνώστες - 20/10/2022

Το Renault Austral έρχεται με φόρα για να αντικαταστήσει το «γερασμένο» Kadjar. Η αλλαγή δεν έμεινε μόνο στο όνομα ή στην εμφάνιση, με την πρώτη οδήγηση να αποκαλύπτει αρκετές πτυχές του.

Με το Austral, η Renault δεν θέλει απλά να αντικαταστήσει το Kadjar, αλλά να δώσεις στον κόσμο που θα την εμπιστευτεί ένα πιο κομψό μοντέλο, με αναβαθμισμένης ποιότητας υλικά, πιο premium στοιχεία και σύγχρονη τεχνολογία, κάτι το οποίο φαίνεται να το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

High-Tech διάκοσμος που σε κερδίζει

Η καμπίνα του μοντέλου είναι μοντέρνα κι ευχάριστη σε αίσθηση, διακοσμημένη με πραγματικά ξύλινα φιλέτα, με το στήριγμα για το χέρι που υπάρχει στην κεντρική κονσόλα να μετακινείται μπρος πίσω. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά είναι άκρως βολικό και μπορεί να χρησιμεύσει σαν «ακουμπιστήρι» όταν ο οδηγός χειρίζεται την κεντρική οθόνη αφής, OpenR, που φτάνει τις 12 ίντσες και τρέχει το λογισμικό της Google, Automotive Services, το οποίο ελέγχει διάφορες λειτουργίες, όπως η επικοινωνία, η πλοήγηση και η αναπαραγωγή της μουσικής.Ο φωνητικός έλεγχος είναι αρκετά καλός, καταλαβαίνοντας εύκολα τις εντολές, ενώ η high-tech εικόνα του μοντέλου συμπληρώνεται από μια δεύτερη οθόνη, επίσης 12 ιντσών, που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι κι έχει αναλάβει το ρόλο του πίνακα οργάνων. Τις παροχές αυτές δεν θα τις βρει όποιος επιλέξει την εισαγωγική έκδοση του Renault Austral με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 140 ίππων, γιατί είναι διαθέσιμες μόνο στη κορυφαία έκδοση Esprit Alpine.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε