Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Τι οδηγούν οι Διάσημοι Ποδοσφαιριστές?

Διαβάστηκε από 28417 αναγνώστες - 2/10/2020

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Zlatan Ibrahimovic? Ποιο είναι το αγαπημένο του Franck Ribéry και ποιο δεν αλλάζουν (για κανένα άλλο) ο Karim Benzema και ο Pierre-Emerick Aubameyang? Εδώ δεν θα δεις καθημερινά αυτοκίνητα... Τα αυτοκίνητα των Star του ποδοσφαίρου εντυπωσιάζουν και τους πιο μυημένους σε ακριβά μοντέλα, και τα Instagram τους, μας επιβεβαιώνουν.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές στον κόσμο οδηγούν κάποιο εταιρικό αυτοκίνητο, του χορηγού της ομάδας που έχουν συμβόλαιο. Πολλοί από αυτούς έχουν πάθος με το αυτοκίνητο και η οικονομική άνεση που τους διακατέχει, τους δίνει την ευχέρεια να οδηγήσουν οχήματα, σχεδιασμένα για ιδιαιτέρως λίγους ανθρώπους στον κόσμο. Ferrari Monza SP2, Bugatti Chiron, McLaren Senna, Lamborghini Aventador, Mercedes-AMG G 63 και άλλα πολλά, είναι τα αυτοκίνητα που οδηγούν τα αστέρια του ποδοσφαίρου στις ιδιωτικές τους στιγμές.
 
Pierre-Emerick Aubameyang
Ξεκινάμε με έναν από τους μεγαλύτερους οπαδούς των αυτοκινήτων μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών. Ο επιθετικός της Αρσεναλ Pierre-Emerick Aubameyang. Το highlight της συλλογής του, είναι ένα από τα ελάχιστα 499 Ferrari LaFerrari που κατασκευάστηκαν.



Στο γκαράζ του μπορεί να βρει κανείς και μια Lamborghini Huracán Performante Spyder. Κι αυτό δεν ήταν το μοναδικό του Lambo. Στην κατοχή του είχε και μια Aventador Coupé, πριν το αλλάξει με μια Aventador Roadster με το κιτ βελτίωσης Nero Design. Σε ένα βίντεο στο Instagram, αποκαλύπτει ότι το roadster των 700 hp είναι το απόλυτα αγαπημένο του αυτοκίνητο.



Βέβαια, δεν είναι τα μόνα αυτοκίνητα του Auba αυτά. Έχει ακόμα ένα λευκό Bentley Bentayga για καθημερινή χρήση. Πως θα πάει στο supermarket?
 
 
Zlatan Ibrahimovic
Ο Superstar Zlatan Ibrahimovic έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων στον εαυτό του. Ένα αυτοκίνητο πολύ περιορισμένων αντιτύπων. Μια Ferrari Monza SP2 810 ίππων. Το ειδικό αυτό μοντέλο, θα κάνει παρέα με ένα Ferrari LaFerrari που κυκλοφόρησε μόνο σε 499 αντίτυπα.



Ο επιθετικός της Μίλαν διαθέτει επίσης, ένα μαύρο Porsche 918 Spyder. Το μόνο που λείπει είναι ένα McLaren P1 για να τελειοποιήσει τη λεγόμενη "Αγία Τριάδα" των σημερινών υπερ-σπορ αυτοκινήτων.



Ο μύθος λέει πως ο Σουηδός έλαβε μια Ferrari Enzo ως bonus για τη μετακίνησή του στο Μιλάνο.
 
Cristiano Ronaldo
Υπήρξε μια πρόσφατη φήμη ότι ο Cristiano Ronaldo είχε παραγγείλει ένα από τα δέκα Bugatti Centodieci που έχουν προγραμματιστεί. Τιμή μονάδας για το Bugatti EB110? 9,5 εκατομμύρια ευρώ... Αυτή η υπόθεση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά το Bugatti θα ταιριάζει απόλυτα στη συλλογή CR7. Τον Σεπτέμβριο του 2017, αγόρασε στον εαυτό του, ένα ολοκαίνουργιο Bugatti Chiron. Ο διάδοχος της Veyron των 1500 ίππων, κοστίζει τουλάχιστον 2,86 εκατομμύρια ευρώ. Η Chiron δεν είναι η μόνη Bugatti του Ronaldo. Όταν κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016, το αστέρι της Juventus οδηγούσε ένα από τα 150 Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Το ισχυρό Vitesse 1200 HP είχε τιμή περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.



Μετά από αυτό, αγόρασε επίσης ένα McLaren Senna των 800 PS, αλλά και μια Ferrari F12 Tdf, των οποίων οι τιμές στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Cristiano είναι από τους μεγαλύτερους fan της αυτοκίνησης, γι αυτό από τα χέρια του έχουν περάσει μια Ferrari 599, και μια Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé, που ο Ronaldo έχει αποκτήσει ως πρακτικό καθημερινό αυτοκίνητο, μια Porsche 911 (991) Turbo S, μια Mercedes-Benz SLS AMG, ένα Rolls-Royce Ghost, ένα Range Rover Sport και ένα Lamborghini Aventador. Τα ειδικά μοντέλα στη συλλογή του Ronaldo είναι ένα Mercedes-AMG S 65 Coupé, και ένα από τα πέντε μόνο McLaren MP4-12C High Sport.
 
Karim Benzema
Παραμένουμε ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές ποδοσφαίρου και πηγαίνουμε στο γκαράζ του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Karim Benzema, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για το πάθος του με το αυτοκίνητο. Όπως και ο πρώην συμπαίκτης του, Cristiano Ronaldo, ο Benzema αγόρασε μια Bugatti Chiron.



Το exotic των 1500 hp διαθέτει γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, όπως και τα περισσότερα αυτοκίνητα του Karim Benzema. Η συλλογή του περιλαμβάνει επίσης, ένα από τα πέντε μόνο Bugatti Veyron Pur Sang που κατασκευάστηκαν. Παρατηρώντας το Instagram του Γάλλου με Αλγερινές ρίζες, τον βρίσκουμε μπροστά από ένα Bugatti Veyron με πινακίδες κυκλοφορίας από το Ντουμπάι, αλλά όπως δηλώνει στα σχόλια, αυτό το Bugatti δεν ανήκει σε αυτόν.



Δική του είναι μια Mercedes SLR McLaren με Brabus ζάντες, ένα κόκκινο Lamborghini Aventador, ένα Audi RS 6, ένα Audi RS 7, ένα Rolls-Royce Wraith, μια Mercedes-AMG G 63 και ένα κίτρινο Lamborghini Aventador Roadster. 

Franck Ribéry
Δεδομένου ότι ο Franck Ribéry δεν έχει πλέον συμβόλαιο με τη Μπάγερν Μονάχου, τα πράγματα έχουν γίνει κάπως πιο ήσυχα για εκείνον. Ο Ribery έχει μια Lamborghini Urus και μια Rolls-Royce Cullinan, όπως και μια μαύρη Ferrari 812 Superfast.



Στο παρελθόν τον έχουμε δει να οδηγεί μια λευκή Mercedes-AMG GLS 63 αλλά και μια λευκή Lamborghini Aventador SV Roadster. Να θυμίσουμε πως αυτή η Lambo των 750 HP κατασκευάστηkε μόλις σε 500 τεμάχια.
 
Kingsley Coman
Η ταχύτατος αριστερός εξτρέμ της Βαυαρίας, Kingsley Coman, είναι παθιασμένος με την ταχύτητα στην ιδιωτική του ζωή. Ο Γάλλος σταρ κυκλοφορεί με ένα χρυσό Audi R8 V10 plus (τελική ταχύτητα 330χλμ/ώρα) ενώ διαθέτει και μια McLaren 720S.



Αυτό πλέον δεν ισχύει βέβαια, αφού το exotic αυτοκίνητο των 720 ίππων δεν υπάρχει πια. Δυστυχώς ο Coman συνέτριψε την McLaren στην εθνική οδό. Ευτυχώς, ο ποδοσφαιριστής δεν τραυματίστηκε.
 
 
Μικρό Bonus τέλους
Ο Samuel Eto έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, αλλά εξακολουθεί να έχει μια εξαιρετική συλλογή από ακριβά σπορ αυτοκίνητα. Μεταξύ άλλων, ο Καμερουνέζος οδηγεί ένα εξαιρετικά σπάνιο Aston Martin One-77, ένα Bugatti Veyron, μια Ferrari 599 GTB και μια Rolls-Royce Wraith.



Είναι επίσης γνωστό, πως ο πρώην επιθετικός, ο οποίος είχε παίξει τα τελευταία του χρόνια στην Qatar SC, είχε πάρει ως δώρο από τον πρόεδρο της ομάδας, μια Ferrari 458 Italia και ένα Aston Martin V12 Zagato (101 αντίτυπα).

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις