Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: Kia Ceed

Διαβάστηκε από 53980 αναγνώστες - 17/1/2020

Το 2012 παρουσιάστηκε η 2η γενιά του Kia Ceed και ήταν μια καλή εναλλακτική για όσους ήθελαν ένα ποιοτικό μικρομεσαίο με μεγάλη εγγύηση μηχανικών μερών. Προέβαλλε «γερμανική» ποιότητα και τα έβαλε στα ίσα με τους υπόλοιπους «παλιούς» της κλάσης. Τι προβλήματα βγάζει μετά 7 χρόνια χρήσης?

Όποιος ψάχνει μικρομεσαίο μεταχειρισμένο 7 ετών δύσκολα θα σκεφτεί αυτό το αξιόλογο μοντέλο. Με κυριότερο χαρακτηριστικό την κορυφαία ποιότητα έκανε πραγματικά τους ευρωπαίους κατασκευαστές να χάσουν τον ύπνο τους. Εμείς εξετάζουμε αν αξίζει ως μεταχειρισμένο και ποια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης του, μετά απο 7 χρόνια χρήσης..
Η γενιά του συγκεκριμένου Kia Ceed, ήταν πλήρως αναβαθμισμένη. Έχει πολύ μοντέρνο design, με αρκετές καμπύλες και μια πιο premium παρουσία σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Στο εσωτερικό, η σχεδίαση ήταν εντελώς νέα. Ιδιαίτερη είναι η σχεδίαση του πίνακα οργάνων και η κεντρική κονσόλα που είναι στραμμένη προς τον οδηγό. Ποιοτικά, το ταμπλό, στο μεγαλύτερο τμήμα του αποτελείται από μαλακό πλαστικό πολύ καλής ποιότητας και στο εσωτερικό των θυρών. Για πρώτη φορά επίσης, έχει υιοθετηθεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Όσον αφορά στους χώρους, το πορτ-μπαγκάζ είναι μεγάλο με 380 λίτρα διαθέσιμα και επίσης, στο πίσω κάθισμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μεταφορά έως και 3 επιβατών, τη στιγμή που το πίσω δάπεδο είναι επίπεδο. Ποιες αναφορές προβλημάτων είχαμε όμως, μετά από 7 χρόνια χρήσης?

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις