Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Απαγορεύει τα ηλεκτρικά η Ελβετία λόγω ενεργειακής κρίσης!

Απαγορεύει τα ηλεκτρικά η Ελβετία λόγω ενεργειακής κρίσης!

5/12/2022

Στην… πρίζα βάζει η κυβέρνηση της Ελβετίας τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς εξετάζει την απαγόρευσή τους, ως ένα από τα μέτρα για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

Θα το κάνει πράξη!

Το ενδεχόμενο να υπάρξει ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη είναι κάτι που θέλει να βρει προετοιμασμένες τις χώρες της «γηραιάς ηπείρου», οι οποίες ετοιμάζουν ήδη τα πλάνα τους προκειμένου μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας! Το ίδιο κάνει και η Ελβετία, στο πλάνο της οποία υπάρχει και η απαγόρευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αποκλειστικά για βασικές μετακινήσεις τα ηλεκτρικά

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η κυβέρνηση της χώρας, σε περίπτωση ενεργοποίησης του συγκεκριμένου μέτρου θα επιτρέψει τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων μόνο για βασικές μετακινήσεις. Για να γίνει πιο κατανοητό, ανάμεσα στις βασικές μετακινήσεις υπάγονται μεταξύ άλλων η επαγγελματική χρήση, η χρήση για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, για επίσκεψη σε γιατρούς, για επίσκεψη σε εκκλησίες και η μετακίνηση για παρουσία σε δικαστήριο.

Κατεβαίνει το όριο ταχύτητας στους δρόμους

Από κει και πέρα, ένα ακόμα μέτρο που ενδεχομένως να ισχύσει και αφορά τα οχήματα είναι η μείωση του ορίου ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους από 110 χλμ./ώρα στα 100 χλμ./ώρα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε