Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Subaru θα παρουσιάσει το νέο Forester στις 28 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

Παρουσιάζεται το νέο Subaru Forester

14/3/2018

Το νέο Subaru Forester αναμένεται να παρουσιάσει η φίρμα σε λίγες ημέρες, με τη μάρκα να δίνει στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα.

Εκτός από το ανανεωμένο Toyota RAV4 το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στο Auto Show της Νέας Υόρκης, στο συγκεκριμένο γεγονός θα κάνει το ντεμπούτο του και το νέο Subaru Forester.
 
Μάλιστα η φίρμα επιβεβαίωσε την είδηση δίνοντας μια teaser εικόνα στη δημοσιότητα, η οποία παρουσιάσει το πίσω φωτιστικό σώμα, το οποίο έχει το σχήμα του μπούμερανγκ, ενώ λίγο πιο κάτω βλέπουμε να έχει τοποθετηθεί το λογότυπο του «Forester».
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το νέο ιαπωνικό μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα SGP που χρησιμοποιεί και το τελευταίο Impreza, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, φήμες κάνουν λόγο πως κάτω από το καπό θα πάρουν θέση τετρακύλινδροι boxer κινητήρες.
 
Επιπλέον η αλλαγή πλατφόρμας θα προσφέρει στο εσωτερικό μεγαλύτερη ευρυχωρία, ενώ το SUV θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα EyeSight, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον οδηγό. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πιθανή είναι και η ύπαρξη ενός πιο «καυτόυ» Forester.
 
Η Subaru θα παρουσιάσει το νέο Forester στις 28 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, όπου και θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις