Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αποκλειστικό: Έρχεται νέα επιδότηση για τα diesel στην αντλία

Αποκλειστικό: Έρχεται νέα επιδότηση για τα diesel στην αντλία

31/10/2022

Νέα επιδότηση στην αντλία για τους κατόχους diesel, σκέφτονται στην κυβέρνηση, αν και μέχρι στιγμής το καθυστερούν. Δημοσιογραφικές πηγές του AutoAgora αποκαλύπτουν, πως είμαστε πολύ κοντά σε ανακοινώσεις.

Στην αντλία θα επιδοτηθούν οι κάτοχοι diesel

Νέα επιδότηση στην αντλία ετοιμάζουν στην κυβέρνηση, για να περιορίσουν την τιμή του πετρελαίου κίνησης, που έχει στραγγαλίσει την Ελληνική αγορά. Την 1η Οκτωβρίου η έκπτωση των 15 λεπτών στο πετρέλαιο κίνησης έλαβε τέλος, με αποτέλεσμα την εκτόξευση της τιμής. Μάλιστα, δεν ήταν καθόλου λίγες και οι περιπτώσεις όπου η αμόλυβδη βενζίνη ήταν φθηνότερη από το diesel. Το κόστος για τους κατόχους diesel ανέβηκε τουλάχιστον 70%. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

STOP στην κούρσα ανόδου του Diesel

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, να ξεπερνάει η τιμή λιανικής του πετρελαίου κίνησης την αντίστοιχη της αμόλυβδης, μάλλον φτάνει στο τέλος του. Στον τιμοκατάλογο χονδρικής του τριημέρου, η χονδρική του πετρελαίου κίνησης έπεσε κάτω από την χονδρική της αμόλυβδης για πρώτη φορά εδώ και αρκετές εβδομάδες. 

Νέα επιδότηση 0.18 λεπτά στην αντλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του AutoAgora αναφέρουν πως, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει επιδότηση στο diesel κίνησης, και μάλιστα θα το κάνει και πάλι στην αντλία. Το ύψος της επιδότησης θα είναι 0.18 λεπτά στο λίτρο. Μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η επιδότηση θα έχει ισχύ τους τελευταίους δύο μήνες της χρονιάς.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε