Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Τα νέα χρηματοδοτικά για το νέο Ford Kuga

Διαβάστηκε από 28033 αναγνώστες - 25/11/2020

Με δυνατότητα 0% προκαταβολής και σταθερού επιτοκίου, η αγορά του νέου Ford Kuga γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε το νέο SUV με το πακέτο χρηματοδότησης «Ford Finance» προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Τα προγράμματα χρηματοδότησης «Ford Finance» απευθύνονται σε κάθε ιδιώτη που επιθυμεί να αποκτήσει το νέο Ford Kuga και χωρίζονται σε δύο άξονες. Στην πρώτη περίπτωση δίνεται έμφαση στη διατήρηση του επιτοκίου σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Ενδεικτικά, με ελάχιστη προκαταβολή στο 40% παρέχεται σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1% και περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες. Στη δεύτερη περίπτωση δίνεται έμφαση στη μειωμένη μηνιαία δόση, με τον αγοραστή να μπορεί να επιλέξει 0% προκαταβολή, σταθερό επιτόκιο 5,3% και περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα, ο αγοραστής είναι σε θέση να ωφεληθεί από σταθερές μηνιαίες δόσεις, με την περίοδο αποπληρωμής να κυμαίνεται από τους 12 έως τους 84 μήνες. Μάλιστα, το επιτόκιο είναι ιδιαίτερα χαμηλό με δυνατότητα ρύθμισης του ακόμα και στο 0%.  Ασφαλώς είναι εφικτή η πρόωρη εξόφληση του δανείου χωρίς κυρώσεις.



Το νέο Ford Kuga έρχεται βελτιωμένο σε κάθε επίπεδο και παραμένει εξαιρετικό ως προς την οδική του συμπεριφορά, με τον τίτλο «fun to drive μικρομεσαίο SUV» να του αποδίδεται δικαίως, ενώ φέρει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που το καθιστούν ικανό να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του. Η έκδοση 1.5 EcoBlue, εξοπλίζεται με κινητήρα πετρελαίου απόδοσης  120 ίππων, ενώ υπάρχει και ο κινητήρας βενζίνης 1.5T EcoBoost των 150 ίππων. Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο σε μία ήπια υβριδική έκδοση (mHEV), με diesel κινητήρα EcoBlue 2.0 λτ. και απόδοσης 150 ίππων, ενώ στην plug-in υβριδική έκδοση, ο ηλεκτροκινητήρας «συνεργάζεται» με κινητήρα βενζίνης 2,5 λτ. και η απόδοση εκτοξεύεται στους 225 ίππους.

Με προνομιακά πακέτα χρηματοδότησης και την τιμή εκκίνησης να ξεκινά από τα 25.387 ευρώ, το νέο Ford Kuga χαρακτηρίζεται ως μία άκρως συμφέρουσα επιλογή.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το νέο Ford Kuga των 150 ίππων

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το Ford Kuga ST Line των 120 ίππων


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις