Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Audi: Φέρνει γρίλια «Singleframe» και στα ηλεκτρικά

22/7/2021

Η Αudi θεωρεί πως τα νέα ηλεκτρικά που ετοιμάζει πρέπει να εξοπλίζονται με την γρίλια που χαρακτηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τα μοντέλα της.

H Audi επιταχύνει τις προσπάθειές της πάνω στην ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων, την ίδια στιγμή που έχουν διαρρεύσει πληροφορίες πως το 2026 θα βγει από τις γραμμές παραγωγής το τελευταίο μοντέλο της φίρμας με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Η μετάβαση από τα θερμικά μοτέρ στην ηλεκτροκίνηση σημαίνει πως οι εταιρείες θα κληθούν να αποφασίσουν πως θα διαμορφωθεί η σχεδιαστική ταυτότητα των αυτοκινήτων τους, αφού πλέον, η γρίλια στον πρόβολο θα είναι αχρείαστη, αφού δεν θα απαιτείται για να ψύξει το μοτέρ κάτω από το καπό. Στην Audi ωστόσο πιστεύουν πως η γρίλια που κοσμεί τα μοντέλα της αποτελεί ένα μοναδικό στοιχείο που κάνει τα μοντέλα της να ξεχωρίζουν και για αυτόν τον λόγο θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και στο μέλλον. Αυτό σημαίνει πως η γνωστή και ως «Singleframe» γρίλια των Audi, ανεξάρτητα τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, θα συνεχίσει να δίνει δυναμικά το παρών.

Πιο μοντέρνα και μίνιμαλ η γρίλια στο A6 E-Tron concept, πιο παραδοσιακή στο E-Tron της κεντρικής φωτογραφίας του άρθρου.

Πιο μοντέρνα και μίνιμαλ η γρίλια στο A6 E-Tron concept, πιο παραδοσιακή στο E-Tron της κεντρικής φωτογραφίας του άρθρου.


Αυτή την στιγμή, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ομάδα σχεδιαστών της Audi στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, ωστόσο κρίνοντας από τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας, καταλαβαίνουμε πως θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικές εκδοχές της γρίλιας, η μία θα είναι πιο παραδοσιακή όπως στο E-Tron ενώ η δεύτερη θα είναι πιο μοντέρνα και μίνιμαλ όπως στο A6 E-Tron concept.
 
Πηγή: autotriti.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε