Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ακόμα πιο δυναμικός σχεδιασμός.

Κάτω από το καπό βρίσκουμε έναν 3 λίτρων, διπλού τούρμπο, κινητήρα, ο οποίος θα παράγει ιπποδύναμη τουλάχιστον 450 αλόγων.

Δοκιμές ΒΜW X3 M στο Nurburgring (+vid)

8/11/2017

Βίντεο από τις δοκιμές της BMW X3 M στο Nurburgring της Γερμανίας διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία προσπαθεί να δώσει ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα στην X3, τόσο όσο αφορά τα τεχνικά μέρη όσο και την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό βρίσκουμε έναν 3 λίτρων, διπλού τούρμπο, κινητήρα, ο οποίος θα παράγει ιπποδύναμη τουλάχιστον 450 αλόγων. Βέβαια, από την στιγμή που ο ανταγωνισμός έχει ήδη ξεπεράσει σε πολλές περιπτώσεις τα 500 άλογα ( Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, Mercedes-AMGGLC63 S και η υπό δοκιμή ακόμα Jaguar F-Pace SVR) αναμένεται από την BMW να ενισχύσει τα κρατήματα, κάνοντας την διαφορά σε αυτόν τον τομέα.

 
Επίσης, σημειώνεται πως  η BMW βρίσκεται σε φάση ευρείας επέκτασης της Χ οικογένειάς της, καθώς το νέο Χ3 θα πλαισιωθεί από την δεύτερη γενιά του X4, ενώ το Χ2 του 2018 θα συνυπάρξει με την δεύτερη γενιά του Χ1. Μετά από όλα αυτά, οι μηχανικοί της BMW θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν την ανάπτυξη της BMW X5 2019, καθώς το μοντέλο που άρχισε την επανάσταση των SAV της BMW αναμένεται να βγει για πρώτη φορά με ολοκαίνουρια πλατφόρμα από το 2007 και έπειτα. 

Τέλος, υπάρχει και η BMW X7. To μοντέλο βρίσκεται σε εξελιγμένα στάδια ανάπτυξης, όντας επηρεασμένο από το πρωτοποριακό Concept X7 iPerformance, και θα είναι το πρώτο επταθέσιο αυτοκίνητο της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις