Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen Ami: Θα βάζεις μέχρι και τη φάτσα σου στις πόρτες

Citroen Ami: Θα βάζεις μέχρι και τη φάτσα σου στις πόρτες

Διαβάστηκε από 6420 αναγνώστες - 11/10/2021

Το ηλεκτρικό Citroen Ami με την άφιξη του, θα τραβήξει τα βλέμματα στην κίνηση καθώς θα γίνει θέμα συζήτησης στους δρόμους για τα σχέδια που θα έχει τοποθετήσει ο κάθε οδηγός πάνω του.

Η Citroen ανακοίνωσε, ότι πλέον το νέο Ami θα διατίθεται με μεγαλύτερη γκάμα διακοσμητικών γραφικών και με δυνατότητα να βάλεις ακόμα και το πρόσωπο σου ή το αγαπημένο σου κατοικίδιο στις πόρτες!

Μεγαλύτερη γκάμα σε αυτοκόλλητα το 2022, λόγω ζήτησης του Citroen Ami

Η Citroen διεύρυνε τον αριθμό των επιλογών εξατομίκευσης, λόγω της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του νέου Citroen Ami στην Ευρώπη, αποκαλύπτοντας έτσι πολλά χιουμοριστικά σποτάκια και logos  που μπορούν να εφαρμοστούν πάνω στο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Πάνω από 12.000 ενδιαφερόμενους αγοραστές στην Βρετανία

Η Citroen είχε λάβει περισσότερες από 12.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από Βρετανούς αγοραστές, πριν ακόμα επιβεβαιώσει ότι το Ami θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το δεκαπενθήμερο από το άνοιγμα των κρατήσεων, έχουν κατατεθεί πάνω από 1.000 λίρες σε  250 καταθέσεις και έχουν καταγραφεί 14.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Αρκετά σχέδια και λογότυπα, ακόμα και φωτογραφίες σας πάνω στο Citroen Ami

Οι Ευρωπαίοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έξι σχεδιαστικά θέματα, τα οποία θα τα προσθέτουν σαν αυτοκόλλητο στις πόρτες και τους προφυλακτήρες του Citroen Ami. Από τα πιο ξεχωριστά θέματα είναι το σχέδιο της ζούγκλας, το οποίο έχει μια τίγρη στις πόρτες  κι έναν κίτρινο αριθμό αγώνα στον μπροστινό προφυλακτήρα. Υπάρχει επίσης και το βρετανικό θέμα GlobeTrotter, το οποίο διαθέτει αυτοκόλλητο με τη  σημαία της Αγγλίας στις πόρτες και το λογότυπο GB μπροστά στον προφυλακτήρα.

Από την άλλη μερία οι Γάλλοι αγοραστές μπορούν ακόμη και να σχεδιάσουν τα δικά τους λογότυπα ή σχέδια στις πλευρές των αυτοκινήτων τους, ακόμα και να τοποθετήσουν και τις δικές τους φωτογραφίες. Ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός έρχεται σε πακέτο DIY, με οδηγίες που δείχνουν πώς να εφαρμόσετε τα αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο στο σπίτι σας.

74 χλμ αυτονομία , 45 χλμ τελική και  με κόστος 6.000 λίρες, το Citroen Ami

Το Ami διαθέτει μια μπαταρία 5,5kWh και έναν μικροσκοπικό ηλεκτροκινητήρα 8 ίππων, που προσφέρουν μέγιστη αυτονομία 74 χιλιόμετρα και τελική ταχύτητα  45χλμ / ώρα. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίς με ένα βύσμα τριών ακίδων διαρκεί τρεις ώρες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε