Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
E-LION DAY 2024: Η Peugeot ετοιμάζεται να καταστήσει το μέλλον
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

E-LION DAY 2024: Η Peugeot ετοιμάζεται να καταστήσει το μέλλον

31/1/2024

Η PEUGEOT έχει δεσμευτεί με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα σε έναν ριζικό μετασχηματισμό για να γίνει η κορυφαία μάρκα στην ευρωπαϊκή ηλεκτρική αγορά μέχρι το 2025. Προσφέροντας την ευρύτερη γκάμα EV από κάθε άλλη ευρωπαϊκή mainstream μάρκα, η PEUGEOT στοχεύει να εμπνεύσει τους πελάτες της να γίνουν μέρος αυτής της εξέλιξης, καθιστώντας την κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων προσιτή, απλή και ανέμελη.

Σε συνέχεια της παρουσίασης «E-LION DAY» που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, η PEUGEOT παρουσίασε χθες τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και τις σημαντικές και διαρθρωτικές δράσεις πίσω από τη φιλοδοξία της. Οι βασικοί της πυλώνες είναι οι έξης:
 
- Μια γκάμα που είναι πλέον 100% εξηλεκτρισμένη  -   ευρύτερη από κάθε ευρωπαϊκή mainstream μάρκα, που καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών, τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών. 
- Το «PEUGEOT ALLURE CARE», ένα πρωτοφανές πρόγραμμα αφιερωμένο στους πελάτες του νέου PEUGEOT E-3008, το οποίο καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έως και 8 χρόνια/160.000km. Η PEUGEOT γίνεται έτσι η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της. 
- Η Τεχνολογία ChatGPT που προσφέρεται σε όλους τους πελάτες της, σε όλη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων PEUGEOT. 
- Η ενίσχυση των δράσεων της στην κυκλική οικονομία, σύμφωνα με τη στρατηγική «4R» του Ομίλου STELLANTIS: Remanufacture, Repair, Reuse, and Recycle (Ανακατασκευή, Επισκευή, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση)
 - Η δέσμευση της για την εκπαίδευση και η ανακοίνωση της συνεργασίας την με την BORN FREE.
 
Το E-LION project βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της PEUGEOT για τη δημιουργία της βιώσιμης κινητικότητας του αύριο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση 360ο μοιρών που υπερβαίνει κατά πολύ την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και βασίζεται σε πέντε «Ε-πυλώνες»:
 
1.             Ecosystem: Οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών, βασισμένο σε λύσεις STELLANTIS.
2.             Experience: Εμπειρία για τον πελάτη, από την αρχή έως το τέλος.
3.             Electric: Μια 100% ηλεκτρική γκάμα μέχρι το τέλος του 2024.
4.             Efficiency: Απόδοση, επίτευξη μέγιστων επιδόσεων με ελάχιστη ηλεκτρική κατανάλωση.
5.             Environment: Περιβάλλον, ένας στόχος βιωσιμότητας και η δέσμευσή μας να γίνουμε Carbon Net Zero μέχρι το 2038.
 
Linda Jackson, CEO της PEUGEOT: «Με το E-Lion project, η PEUGEOT κινητοποιεί όλη την τεχνολογική της τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα των ομάδων της για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν πρόσβαση στη βιώσιμη κινητικότητα. Η PEUGEOT ως ηγέτης, θέλει να ανοίξει το δρόμο. Πρόκειται για ένα έργο που μας ανταμείβει απίστευτα».
 

12 ηλεκτρικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων 9 επιβατικών οχημάτων

Μια πλήρης νέα γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων: Νέα PEUGEOT E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-PARTNER, E-EXPERT, E-BOXER, ενώ  το 2024, η γκάμα των 100% ηλεκτρικών PEUGEOT θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με δύο νέα μοντέλα: το E-408 και το E-5008. Με αυτά τα 9 επιβατικά και τα 3 ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα, η PEUGEOT προσφέρει την ευρύτερη ηλεκτρική γκάμα από οποιονδήποτε άλλον Ευρωπαίο κατασκευαστή mainstream αυτοκινήτων. Το 2023, η PEUGEOT ηγήθηκε στην ηλεκτρική κατηγορία Β στην Ευρώπη με τα Ε-208 και Ε-2008, όντας ταυτόχρονα ο ηγέτης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, ενώ για για πέμπτη συνεχή χρονιά η ετήσια έρευνα του οργανισμού YouGov κατέταξε την PEUGEOT ως την αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτων του γαλλικού πληθυσμού.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Σελ.
2
PEUGEOT Allure Care: Εγγύηση έως 8 χρόνια/160.000 χλμ.
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε