Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
PEUGEOT Allure Care: Εγγύηση έως 8 χρόνια/160.000 χλμ.

PEUGEOT Allure Care: Εγγύηση έως 8 χρόνια/160.000 χλμ.

31/1/2024

Έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της, η PEUGEOT προσφέρει στους πελάτες του νέου E-3008 το «PEUGEOT Allure Care» ένα πρόγραμμα που εγγυάται τη φροντίδα των οχημάτων, καλύπτοντας τον ηλεκτροκινητήρα, τον φορτιστή, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και τα κύρια ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του έως και 8 χρόνια / 160.000km. Το PEUGEOT Allure Care συμβάλλει στην απόφαση των πελατών να επιλέξουν ένα τελευταίας γενιάς ηλεκτρικό μοντέλο, προσφέροντας τους ξενοιασιά και ανεμελιά, ενώ έρχεται να συμπληρώσει την ειδική εγγύηση που προσφέρει η PEUGEOT για όλες τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων της, επίσης διάρκειας 8 ετών/160.000km, καλύπτοντας ολόκληρο το όχημα.
 
Με το λανσάρισμα της σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, η PEUGEOT είναι η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της. Ο Phil York, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της PEUGEOT δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι το PEUGEOT Allure Care θα επιταχύνει την υιοθέτηση της τελευταίας γενιάς 100% ηλεκτρικών οχημάτων PEUGEOT, προσφέροντας στους πελάτες τη σιγουριά που χρειάζονται για να κάνουν το βήμα. Αυτή η κάλυψη εξαιρετικού εύρους αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχουμε στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας».
 
To ChatGPT ενσωματώνεται στο i-Cockpit όλων των οχημάτων PEUGEOT
 
Η PEUGEOT προσφέρει την τεχνολογία ChatGPT σε ολόκληρη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της (σε 5 πιλοτικές αγορές πριν από την ευρύτερη ένταξη που θα ξεκινήσει από το δεύτερο εξάμηνο του 2024). Το πιο γνωστό μοντέλο γενετικής τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στο PEUGEOT i-Cockpit και γίνεται, μέσω του ψηφιακού βοηθού OK PEUGEOT, ενός πραγματικού συνεργάτη ικανού να απαντήσει σε αμέτρητες ερωτήσεις και αιτήματα για κάθε είδους θέμα.
 
Μόλις ενεργοποιηθεί ο ψηφιακός βοηθός OK PEUGEOT, αρκεί να θέσετε το ερώτημά σας για να απαντήσει το ChatGPT επαρκώς και ολοκληρωμένα. Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, για παράδειγμα, να προτείνει αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε σε μια πόλη, να τα παρουσιάσει και να σας οδηγήσει εκεί σε συντονισμό με το σύστημα πλοήγησης, αλλά μπορεί επίσης να ζωντανέψει το ταξίδι σας αλληλεπιδρώντας με τους επιβάτες, δίνοντας ελεύθερο πεδίο στη δημιουργικότητά σας.

PEUGEOT, ένας παίκτης της κυκλικής οικονομίας
 
Η δημιουργία ενός πλήρους οικοσυστήματος βασισμένου σε λύσεις STELLANTIS αποτελεί έναν ακόμη πυλώνα του project E-Lion. Ο όμιλος STELLANTIS αναπτύσσει μια επιχείρηση κυκλικής οικονομίας που βασίζεται στα «4: Remanufacture, Repair, Reuse, and Recycle  (Ανακατασκευή, Επισκευή, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση). Η PEUGEOT αποτελεί μέρος αυτής της προσέγγισης, χρησιμοποιώντας λιγότερα και πιο βιώσιμα υλικά , αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζοντας την ανακύκλωσή τους στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Για παράδειγμα, το νέο PEUGEOT E-3008 αποτελείται κατά 23% από ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων χαλύβων και πολυμερών.

Για να διασφαλίσει την ανακύκλωση των οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους στην Ευρώπη, η STELLANTIS δημιούργησε τη Sustainera Valorauto, μια κοινοπραξία με την Galloo, έναν ευρωπαϊκό ηγέτη στην ανακύκλωση. Η Sustainera Valorauto προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, μεταξύ των οποίων η συλλογή και αποσυναρμολόγηση των οχημάτων, η ανάκτηση, ανακατασκευή και εμπορία βιώσιμων εξαρτημάτων και η ανακύκλωση των υλικών. Μια άλλη κοινοπραξία ειδικά αφιερωμένη στην ανακύκλωση μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική έχει συναφθεί από τη STELLANTIS με την Orano, έναν παγκόσμιο επίσης ηγέτη στην ανακύκλωση. Θα χρησιμοποιήσει την καινοτόμο τεχνολογία χαμηλών εκπομπών άνθρακα της Orano που επιτρέπει σημαντικό ποσοστό ανάκτησης υλικών από μπαταρίες ιόντων λιθίου.
 
Για να μην ξεχνάμε, η επισκευή μπαταριών σε εσωτερικό εργαστήριο της STELLANTIS αφιερωμένο σε αυτή τη δραστηριότητα αποτελεί μέρος των συγκεκριμένων δράσεων μας εδώ και πολλά χρόνια.
 
Η PEUGEOT δεσμεύεται για την εκπαίδευση

Ο άνθρωπος και το περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο του project E-Lion. Μια πρώτη συνεργασία δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2023 με τη γαλλική επιστημονική και εκπαιδευτική ένωση UNDER THE POLE, μία από τις αποστολές της οποίας είναι η ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σχετικά με τις μεγάλες προκλήσεις της διατήρησης των ωκεανών. Τα οχήματα PEUGEOT BOXER έχουν διατεθεί για τη μεταφορά του εξοπλισμού τους κατά τη διάρκεια των επερχόμενων αποστολών, αλλά και για τη ρυμούλκηση του εκπαιδευτικού τροχόσπιτου UNDER THE POLE σε όλη τη ΓΑΛΛΙΑ για τις δράσεις ευαισθητοποίησης για τους ωκεανούς στο ευρύ κοινό και στα σχολεία.
 
Σήμερα, η PEUGEOT ανακοινώνει μια δεύτερη συνεργασία για το 2024 με τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση BORN FREE, η οποία εργάζεται για την προστασία των άγριων ειδών και των άγριων τόπων, εμπλέκοντας, εκπαιδεύοντας και ενδυναμώνοντας τις τοπικές κοινότητες ώστε να συνυπάρχουν με τα άγρια ζώα σε διάφορες χώρες του κόσμου.  Με την υποστήριξη και τη δέσμευση της Peugeot, η BORN FREE αναπτύσσει αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές, για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, την προστασία της άγριας ζωής και την προστασία των κατοίκων, συμβάλλοντας στην ασφάλεια όλων".
 
Ο Linda Jackson, CEO της PEUGEOT δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μια μάρκα όπως η PEUGEOT πρέπει να συμβάλει σε έναν πιο υπεύθυνο και βιώσιμο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές. Βρισκόμαστε καθ' οδόν προς την επίτευξη του στόχου μας για το Carbon Net Zero, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να φτάσουμε εκεί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι ένα από τα κλειδιά για έναν πιο βιώσιμο κόσμο και γι' αυτό θέλουμε να συνεισφέρουμε».
 

Σελ.
1
E-LION DAY 2024: Η Peugeot ετοιμάζεται να καταστήσει το μέλλον
Σελ.
2
PEUGEOT Allure Care: Εγγύηση έως 8 χρόνια/160.000 χλμ.