Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Είναι αυτή η πρώτη ηλεκτρική Aston Martin;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι αυτή η πρώτη ηλεκτρική Aston Martin;

22/10/2021

Η Aston Martin θα λανσάρει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα το 2026 και τα πρώτα εντυπωσιακά σχέδια από ανεξάρτητους σχεδιαστές κάνουν την εμφάνισή τους.

Παρόλο που η πρώτη ηλεκτρική Aston Martin θα κάνει το ντεμπούτο της το 2026, κάποιες εντυπωσιακές σχεδιαστικές εικονογραφήσεις του καλλιτέχνη Dejan Hristov που ούτε σχετίζονται, ούτε υποστηρίζονται από την Aston Martin, μας δείχνουν χαρακτηριστικά πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ενώ λόγω αυτοκίνητο.
 

Η ηλεκτρική Αston Martin με όνομα Vanteon θα είναι διάδοχος της DB11

Ενώ ο βρετανικός κατασκευαστής αυτοκινήτων δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ποια μορφή θα έχει το πρώτο του EV, ακούσαμε ότι θα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, θα λειτουργεί ως διάδοχος του DB11. Η δημιουργία του Hristov ονομάζεται Aston Martin Vanteon και ενώ είναι πιο επιθετική από ό, τι θα περιμέναμε για τον διάδοχο του DB11, σίγουρα θα βοηθούσε την Aston Martin να κάνει μια βουτιά στην αγορά των ηλεκτρικών.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


 

Επιθετική και τολμηρή σχεδίαση

Παρά τη χρήση ηλεκτροκινητήρων, το Vanteon έχει το παραδοσιακό σχήμα, μίας Aston Martin, με ένα μακρύ καπό, ένα κοντό πίσω προφυλακτήρα και μια χαμηλή οροφή. Στο μπροστινό μέρος έχουμε την παρουσία της κλασική μάσκα της Aston Martin και τους επιθετικούς, φιμέ προβολείς. Οι ριζικές επιλογές σχεδίασης συνεχίζονται κατά μήκος των πλευρών του Vanteon και περιλαμβάνουν εντυπωσιακούς τροχούς, κάμερα οπισθοπορείας και αεροδυναμικά σμιλεμένες πόρτες. Το πίσω μέρος είναι επίσης εξαιρετικά τολμηρό και ίσως το ίδιο απειλητικό με το πίσω μέρος της διάσημης Aston Martin One-77. Τα πίσω φώτα LED τραβούν τα βλέμματα, όπως και η αεροτομή στο πορτμπαγκάζ και ο τεράστιος πίσω διαχύτης.
 

Και σε κάμπριο 

Ο Dejan Hristov σχεδίασε επίσης το αυτοκίνητο σε δύο εκδόσεις Coupe και Volante (κάμπριο) με το τελευταίο να έχει ένα ζευγάρι σαγηνευτικά στηρίγματα πίσω από τα προσκέφαλα.
 
Εντυπωσιακά τα σχέδια του καλλιτέχνη για μία πιθανή ηλεκτρική Aston Martin.
Με το όνομα Vanteon θα είναι διάδοχος της Aston Martin DB11.
Με επιθετική και τολμηρή εξωτερική σχεδίαση και σε κάμπριο!
Πως σας φαίνονται τα πιθανά σχέδια μιας ηλεκτρικής Aston Martin;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε