Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βλέπετε μια αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της νέας Mercedes GLA.

Έρχεται έκδοση coupe για τη νέα Mercedes GLA;

16/4/2018

Μία νέα ιδιαίτερη GLA θα δούμε από τη Mercedes-Benz, η οποία θα είναι ένα μοντέλο που θα συνδυάζει στοιχεία και από την μικρότερη A-Class.

Η Mercedes GLA αναμένεται να αντικατασταθεί σύντομα από τα το μοντέλο της δεύτερης γενιάς, ενώ η εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει στη γκάμα της και την GLB, ωστόσο εκτός από αυτά τα δύο οχήματα θα μπορούσαμε να δούμε και την ύπαρξη μίας GLA Coupe, κάτι το οποίο τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας, Dieter Zetsche.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα ο ισχυρός άντρας της γερμανικής φίρμας σε συνέντευξή του τόνισε: «Θα δείτε μία νέα GLA. Όπως και σε άλλα τμήματα, θα έχουμε δύο ερμηνείες. Έτσι, η GLA θα είναι περισσότερο προς την κατεύθυνση των SUV, και αυτό θα διευρύνει το πεδίο εφαρμογής μας. Μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι μεταξύ της A-Class και της GLA», ήταν τα λόγια του Zetsche.

Μάλιστα δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μοντέλο όταν εισαχθεί στις αγορές να μπει απέναντι από την BMW Χ2, προσθέτοντας έτσι μια επιπλέον επιλογή στο αγοραστικό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι το μόνο πάνω στο οποίο εργάζονται οι άνθρωποι της εταιρείας, καθώς η νέα A-Class sedan μετράει αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψή της, ενώ ακολουθούν και μία τετράθυρη CLA coupe, αλλά και η νέα γενιά της B-Class.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις