Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα γίνουν τα Βενζινάδικα

Έτσι θα γίνουν τα Βενζινάδικα

5/5/2022

Όσο οδεύουμε προς την ηλεκτροκίνηση και το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης, τα γνωστά μας «βενζινάδικα» θα πρέπει κι αυτά να εξηλεκτριστούν και να εναρμονιστούν στη νέα ηλεκτρική εποχή.

VW & BP: Συνεργασία για το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών

Για το λόγο αυτό, VW και BP ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών στην Ευρώπη με πάνω από 8.000 διπλούς φορτιστές 150kW με ενσωματωμένη μπαταρία, προσφέροντας έτσι δυνατότητα σύνδεσης και με δίκτυο χαμηλής τάσης, σε περισσότερα σημεία και με χαμηλότερο κόστος τοποθέτησης.

«Flexpole» οι νέοι καινοτόμοι φορτιστές

Το εν λόγω εγχείρημα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2024, όπου και θα έχουν τοποθετηθεί και οι 8.000 διπλοί φορτιστές μe την ονομασία «Flexpole». Οι συγκεκριμένοι φορτιστές θα είναι αρκετά καινοτόμοι, εφόσον θα διαθέτουν δύο παροχές ρεύματος ισχύος 150 kW και μία ενσωματωμένη μπαταρία. Στην τελευταία είναι που πρέπει να επικεντρωθούμε, αφού με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο χαμηλής τάσης, επιτρέποντας παράλληλα την εύκολη τοποθέτησή τους σε περισσότερα σημεία με αρκετά χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης.

Η φόρτιση των ηλεκτρικών το κλειδί για τη μεταμόρφωση της ΒΡ

Το πρώτο βήμα θα γίνει από την Aral, μία θυγατρική εταιρεία του πετρελαϊκού βρετανικού κολοσσού BP, η οποία θα ξεκινήσει την τοποθέτηση 4.000 φορτιστών «Flexpole» στη Γερμανία και σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της BP στη Βρετανία. Τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν οι φορτιστές, θα είναι πλέον διαθέσιμα στους χάρτες του συστήματος πλοήγησης του Ομίλου VW.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε