Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Mustang Mach-E: Νέοι οδηγοί ετοιμάζονται για το ηλεκτρικό μέλλον
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang Mach-E: Νέοι οδηγοί ετοιμάζονται για το ηλεκτρικό μέλλον

30/8/2022

Οι σχολές οδήγησης χρησιμοποιούν την Mustang Mach-E για να παραδίδουν μαθήματα οδήγησης στην ηλεκτρική γενιά "Generation E"

Οι σχολές οδήγησης του μέλλοντος

Πολλοί μαθητευόμενοι οδηγοί που τώρα πιάνουν το τιμόνι για πρώτη φορά θα οδηγούν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα όταν πάρουν το δίπλωμά τους. Τώρα, τρεις σχολές οδήγησης στη Νορβηγία και μία6 στην Ολλανδία, ηγούνται μιας επανάστασης στην εκπαίδευση των οδηγών της ηλεκτρικής γενιάς “Generation E”, επιλέγοντας την Ford Mustang Mach-E ως το ιδανικό αυτοκίνητο για τους μαθητές τους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η ιδανική επιλογή για τις σχολές οδηγών

Για τους εκπαιδευτές και τους ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο λειτουργικό του κόστος, το καθιστούν μία εξαιρετική προσθήκη στο στόλο, ενώ η εντυπωσιακή σχεδίαση και η κομψή εμφάνισή του αποτελούν σίγουρα μια άκρως ελκυστική κινούμενη διαφήμιση για τη σχολή. Την ίδια στιγμή, σημαντικά πλεονεκτήματα υπάρχουν και για τους εκπαιδευόμενους, καθώς μαθαίνοντας να οδηγούν πίσω από το τιμόνι της Mustang Mach-E θα μπορούσε να τους βοηθήσει να περάσουν τις εξετάσεις οδήγησης πραγματοποιώντας λιγότερα μαθήματα. Όταν δίνουν εξετάσεις με την Mustang Mach-E, οι υποψήφιοι επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού, όπως στις περιπτώσεις αυτόματου παρκαρίσματος και της εκκίνησης σε ανηφόρα. 

 
Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα της Mustang Mach-E είναι ότι οι εκπαιδευτές μπορούν εύκολα να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις επιθυμίες του μαθητή, όσον αφορά την ταχύτητα απόκρισης του αυτοκινήτου κατά την επιτάχυνση και την επιβράδυνση. Η ευκολία χρήσης του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης οθόνης στο εσωτερικό και της οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving), προσελκύει επίσης μεγαλύτερης ηλικίας υποψηφίους που προηγουμένως είχαν αποφασίσει να μη μάθουν να οδηγούν.
 
Η χρήση ηλεκτρικών οχημάτων από τις σχολές οδήγησης αλλάζει ακόμα και τον τρόπο διδασκαλίας, με τους εκπαιδευτές να διδάσκουν στους νέους οδηγούς σημαντικές τεχνικές αποδοτικότητας, οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της αυτονομίας. Για πολλούς οδηγούς της ηλεκτρικής γενιάς “Generation E” – οι οικογένειες των οποίων είναι συχνά κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων – αυτός ο νέος τρόπος εκμάθησης και η εμπειρία που αποκτούν από την Mustang Mach-E συμβάλλουν στην ενίσχυση της πίστης τους για ένα ηλεκτρικό μέλλον.
 

Οδηγώντας στο μέλλον

Η Ford δεσμεύεται να διαθέσει περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα στους πελάτες. Μέχρι το 2026, η εταιρεία σχεδιάζει να πουλά 600.000 ηλεκτρικά οχήματα ετησίως στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας τον παγκόσμιο στόχο της για ετήσια παραγωγή άνω των δύο εκατομμυρίων ΕV, επίσης μέχρι το 2026.
 
Η Ford πρόσφατα συμμετείχε μαζί με 27 εταιρείες σε μία έκκληση για να διασφαλιστεί ότι όλα τα νέα επιβατικά και van στην Ευρώπη θα έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων από το 2035 και ζήτησε τον καθορισμό στόχων για την ανάπτυξη των υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη προκειμένου να συμβαδίζουν με τους ρυθμούς εξέλιξης των πωλήσεών τους.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε