Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford: Προστασία τιμής και 8 χρόνια εγγύηση

Ford: Προστασία τιμής και 8 χρόνια εγγύηση

21/12/2021

Η Ford δημιούργησε το πρόγραμμα Ford Value, το οποίο χαρίζει σιγουριά πριν και μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου, αφού διατηρεί την τιμή σταθερή από την παραγγελία μέχρι την παράδοση, ενώ προσφέρει 8 χρόνια εγγύηση.

Μία απόρροια της τρέχουσας παγκόσμιας πανδημίας είναι η αστάθεια στην αγορά αυτοκινήτου, με τις τιμές των νέων μοντέλων να αλλάζουν με απρόβλεπτους ρυθμούς. Η Ford, θέλοντας να παρέχει στους πελάτες της μία επιπλέον οικονομική σιγουριά, δημιούργησε το πρόγραμμα Ford Value.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Προστασία τιμής από την παραγγελία μέχρι την παράδοση

Με το πρόγραμμα Ford Value ο αγοραστής μπορεί να είναι βέβαιος πως η τιμή του νέου του αυτοκινήτου θα παραμείνει σταθερή, από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία του μοντέλου μέχρι την ώρα που οι ρόδες του θα κυλίσουν από την αντιπροσωπεία και αυτό θα κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Χάρη σε αυτό, ο ενδιαφερόμενος, και εν τέλει αγοραστής, θα έχει ένα λόγο λιγότερο για να αγχώνεται: Η τιμή θα παραμείνει αυτή που συμφωνήθηκε εξαρχής, ασχέτως των διεθνών ανατιμήσεων και ελλείψεων στην αγορά.

8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και επιτόκιο από 1,99%

Επιπλέον, με το Ford Value, η εταιρεία με σήμα το Μπλε Οβάλ αυτή τη στιγμή προσφέρει μία μεγάλη πολυετή εγγύηση, και πιο συγκεκριμένα 8 χρόνια, χαρίζοντας μακροπρόθεσμη ξεγνοιασιά στους ιδιοκτήτες.

Παράλληλα, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα η Ford παρέχει προνομιακό επιτόκιο από 1,99% για όλα τα μοντέλα της.
Το πρόγραμμα Ford Value είναι διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε