Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φταίνε οι άνθρωποι, όχι τα αυτοκίνητα...

Φταίνε οι άνθρωποι, όχι τα αυτοκίνητα...

6/9/2022

Χαράζουν αυτοκίνητα και σκίζουν λάστιχα, με τον μανδύα των ακτιβιστών, γιατί τους νοιάζει το καλό της ανθρωπότητας. Αλήθεια, η ανθρωπότητα θα σωθεί καταστρέφοντας ξένη περιουσία, που κάποιος ίδρωσε για να αποκτήσει;

Κάνουν ζημιές σε αυτοκίνητα για να σώσουν τον πλανήτη...

Μια νέα ομάδα ακτιβιστών (σαν τις Μ.Κ.Ο. δεν αυξάνονται και αυτές;) που πιστεύουν πως θα σώσουν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητα αθώων ανθρώπων, για να μεταδώσουν στον κόσμο το μήνυμα τους. Ο λόγος για τους The Tire Extinguishers, μία ομάδα ακτιβιστών που αντιδρούν στη χρήση των μεγάλων ενεργοβόρων SUV. 

Ο λόγος; Οι ακτιβιστές θεωρούν πως τα SUV καταναλώνουν αρκετά καύσιμα και παράγουν μεγάλο όγκο καυσαερίων, συνεπώς επιβαρύνουν περισσότερο το περιβάλλον με τη χρήση τους. Άρα σύμφωνα με την λογική τους, τιμωρούμε τα αυτοκίνητα και τους αθώους ιδιοκτήτες τους, για να σώσουμε τον πλανήτη. 
Λογικό ε;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Τα SUV είναι άχρηστα»

Χαρακτηρίζουν άχρηστα τα SUV ως αυτοκίνητα, αφού κατά την γνώμη τους, κανείς δε χρειάζεται ένα μεγάλο SUV για να μετακινηθεί μέσα στην πόλη, ενώ παράλληλα είναι πιο επικίνδυνα για τους πεζούς σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. 

Καταστροφή ξένης περιουσίας

Βέβαια, τι πιο λογικό να σε νοιάζει η σωτηρία, και να θες να την επιβάλλεις μέσω της καταστροφής; Είναι προφανές και σε μικρό παδί πλέον, πως το μόνο που δεν τους απασχολεί είναι η σωτηρία του πλανήτη. Πράξεις βίας όπως η καταστροφή ξένης περιουσίας δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον (κατά τα άλλα) λογικό στόχο τους. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε