Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
«Γεύση» από το Audi Activesphere πριν το ντεμπούτο στις 26/1
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Γεύση» από το Audi Activesphere πριν το ντεμπούτο στις 26/1

24/1/2023

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του Audi Activesphere έχει ξεκινήσει, η γερμανική μάρκα διατηρεί στα ύψη το ενδιαφέρον αποκαλύπτοντας teaser εικόνες του 4ου sphere πρωτότυπου.

Το 4ο «sphere» ηλεκτρικό πρωτότυπο

Το τέταρτο και τελευταίο πρωτότυπο, το όνομα του οποίου θα έχει την κατάληξη «sphere»  θα παρουσιάσει στις 26/1 η Audi. Ο λόγος για το concept,  Activesphere, δηλαδή ένα νέο κουπέ-SUV με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής. Στο πλαίσιο αυτό η γερμανική φίρμα συνεχίζει να δημοσιεύει teaser εικόνες, τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ξεχωρίζουν τα λεπτά LED φώτα

Η Audi μέσω ανάρτησης έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες τόσο από το εξωτερικό  μέρος, όσο και από το εσωτερικό. Στην πρώτη από αυτές, το πίσω μέρος του Audi Activesphere με το μεγάλο παρμπρίζ, συνοδεύεται από λεπτά φωτιστικά σώματα, που ενώνονται με μία πιο λεπτή κόκκινη λωρίδα. Επιπλέον, παρατηρούμε πως το Audi Activesphere θα έχει κάμερες αντί για καθρέπτες, που έχουν επωφεληθεί από αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Ορθογώνιο τιμόνι με στρογγυλεμένες άκρες

Η μία και μοναδική εικόνα από το εσωτερικό, εκτός της κόκκινης ταπετσαρίας που δειλά-δειλά μας εμφανίζει, παράλληλα μας προσφέρει και μία ξεκάθαρη εικόνα από το ορθογώνιο τιμόνι με τις στρογγυλεμένες άκρες, το οποίο δεσπόζει στο ταμπλό. Από ό,τι βλέπουμε το εσωτερικό, φαίνεται μινιμαλιστικό, αλλά περισσότερα στοιχεία θα έχουμε προσεχώς.

«Η έκφραση της απόλυτης ελευθερίας», λέει η εταιρεία

Η εταιρεία κατά το παρελθόν έχει χαρακτηρίσει το μοντέλο ως την έκφραση της «απόλυτης ελευθερίας» για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν την ύπαιθρο. Παράλληλα έχει σημειώσει πως θα διαθέτει εξαιρετική ικανότητα εκτός δρόμου που παρέχεται από την ανάρτηση και τα ελαστικά παντός εδάφους.

Ντεμπούτο στις 26 Ιανουαρίου

Όπως προαναφέραμε, το concept Activesphere θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου ως μέρος του «Celebration of Progress» της Audi.

Το 4ο «sphere» ηλεκτρικό πρωτότυπο.
Ξεχωρίζουν τα λεπτά LED φώτα.
Ορθογώνιο τιμόνι με στρογγυλεμένες άκρες.
Ηλεκτρικό κουπέ SUV με τεχνολογίες αιχμής.
Ικανή ανάρτηση και ελαστικά παντός εδάφους.
Θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο προμηνύουν τα πρώτα στοιχεία;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε