Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Peugeot αποκάλυψε σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Inception Concept
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Peugeot αποκάλυψε σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Inception Concept

15/12/2022

Τo Peugeot Inception Concept θα ντεμπουτάρει στις 5 Ιανουαρίου αλλά μέχρι να το δούμε ολόκληρο η γαλλική μάρκα φρόντισε να δημοσιεύσει κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Ντεμπούτο στις 5 Ιανουαρίου

Το νέο Peugeot Inception Concept αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 5 Ιανουαρίου 2023, στην Έκθεση CES. Το νέο μοντέλο θα αποτελέσει τον προάγγελο της σχεδιαστικής προσέγγισης για τη νέα γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας και σήμερα μέσω teaser η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες του σχεδιασμού.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Έδειξε τη φωτιζόμενη μάσκα η Peugeot

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται πως το Peugeot Inception αποκτά φωτιζόμενο λογότυπο στη μάσκα, η οποία γέρνει ελαφρώς προς τα μπροστά, κάτι που ενδεχομένως να υποδηλώνει πως δε θα πρόκειται για κάποιο SUV. Όντας βασισμένο σε μία νέα πλατφόρμα, αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα το μοντέλο αναμένεται να έχει κοντούς προβόλους και μακρύ μεταξόνιο, ένα χαρακτηριστικό σύνηθες στα ηλεκτρικά.

Έρχεται το νέο i-Cockpit μαζί με τεχνολογίες

Το Inception θα μας παρουσιάσει και την ανανεωμένη καμπίνα με το i-Cockpit επόμενης γενιάς. Στόχος της Peugeot είναι να επανασχεδιάσει πλήρως το εσωτερικό και φυσικά να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το τεχνολογικό υπόβαθρο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε