Η Renault αυξάνει την παραγωγή της στην Γαλλία

Η Renault αυξάνει την παραγωγή της στην Γαλλία

Διαβάστηκε από 7150 αναγνώστες - 15/10/2021

Επιστρέφει σπίτι της! Η Renault σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή της στην Γαλλία, αφού σκοπεύει να παράξει 9 νέα μοντέλα και 700.000 παραπάνω οχήματα ετησίως.

Η βιομηχανία της Renault φιλοδοξεί να επενδύσει μεγάλο τμήμα της παραγωγής της στην Γαλλία, αφού είναι διατεθειμένη να παραχθούν 9 νέα μοντέλα της στην χώρα. 
 

Αυξήθηκαν τα κέρδη της από την παραγωγή εκτός Γαλλίας

Εδώ και κάποια χρόνια η παραγωγή της Renault στην Γαλλία, είχε μειωθεί αρκετά, λόγω εργατικού κόστους. Χαρακτηριστικό είναι πως αυτοκίνητα όπως το Clio που αποτελεί το best seller μοντέλο της, τα κατασκεύαζαν σε χώρες, όπως η Τουρκία και το Μαρόκο. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα της η βιομηχανία, στο πρώτο εξάμηνο του 2021.
   

500 νέες θέσεις εργασίας για την παραγωγή ηλεκτρικών εντός Γαλλίας

Η Renault έχει σχεδιάσει την παραγωγή των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της, στην Βόρεια Γαλλία. Η βιομηχανία είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Γαλλική κυβέρνηση, η οποία βλέπει με πολύ θετικό μάτι αυτή την εξέλιξη. Σε περίπτωση συμφωνίας, η Renault θα αυξήσει το προσωπικό της κατά 500 άτομα. 
 

Περισσότερα επιβατικά αυτοκίνητα παραγωγής εκτός Γαλλίας

Η μείωση των εξόδων της Renault τα τελευταία χρόνια, ήταν η μεγαλύτερη προτεραιότητα της βιομηχανίας. Σύμφωνα με τον βιομηχανικό όμιλο CCFA, ο όμιλος Renault το 2000 κατασκεύασε περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά στη Γαλλία, αλλά ο αριθμός αυτός μειώθηκε στα 700.000 το 2010, ενώ το 2020 κατασκεύασε 686.000 οχήματα. Εδώ φυσικά να αναφέρουμε πως τα πιο πολλά μοντέλα που παράγονται στην Γαλλία αυτή την στιγμή, είναι επαγγελματικά Van. 
 
Η Renault επιστρέφει στην Γαλλία! 
Θέλει να κατασκευάσει 700.000 επιβατικά στην Γαλλία.
Ποντάρει στα ηλεκτρικά και προσφέρει 500 νέες θέσεις εργασίας!
Εσείς τι λέτε, θα αυξηθούν τα έσοδα της με την μεταφορά παραγωγής στην Γαλλία;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »