Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H Scout Motors της VW ετοιμάζει ηλεκτρικό off-road μοντέλο!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Scout Motors της VW ετοιμάζει ηλεκτρικό off-road μοντέλο!

15/11/2022

Πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό οff-road μοντέλο εργάζεται η Scout Motors, η οποία είναι η νέα εταιρεία του Ομίλου Volkswagen.

Ενεργοποίησε την Scout Motors η VW

Ο Όμιλος Volkswagen εδώ και αρκετό καιρό έχει στα χέρια του την αμερικανική εταιρεία Scout Motors, η οποία ήταν ιδιαιτέρως γνωστή τη δεκαετία του 1960 στις ΗΠΑ για τις off-road καταβολές της. Πλέον η μάρκα, υπό γερμανική… κατοχή, είναι έτοιμη να βγει και πάλι στο προσκήνιο της αγοράς στη Βόρειο Αμερική. Πως θα το κάνει αυτό; Μεταξύ άλλων, με ένα νέο off-road μοντέλο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για πώληση το 2026.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τρία μοντέλα στο σύνολο ετοιμάζει η Scout

Αξίζει να σημειωθεί πως η Scout Motors δεν σχεδιάζει μόνο το προαναφερόμενο off-road, αλλά ακόμα δύο αυτοκίνητα. Ένα ηλεκτρικό SUV και ένα Pick-Up. Ο Όμιλος VW είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τα πρωτότυπα θα παρουσιαστούν το 2023 με στιλιστικά στοιχεία εμπνευσμένα από το εμβληματικό SUV off-road όχημα της Scout Motors, όταν μεσουρανούσε στις ΗΠΑ. Μάλιστα σε ότι αφορά το ηλεκτρικό SUV και το Pick-Up, θα μοιράζονται μία ειδική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά δε θα έχει σχέση με την MEB, που βρίσκουμε στα αυτοκίνητα της «οικογένειας» ID.

Πρώτη teaser εικόνα του off-road SUV

Επιστρέφοντας στο off-road μοντέλο, σήμερα η Scout έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα teaser, μέσω της νέας ιστοσελίδας που βρίσκεται πλέον στον «αέρα». Από ό,τι μπορούμε να δούμε το πρωτότυπο διαθέτει ελαστικά εκτός δρόμου και έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Οι ράγες οροφής και οι τετράγωνοι πλαϊνοί καθρέφτες είναι επίσης ορατοί. Άλλα στοιχεία δεν υπάρχουν προς ώρας, όμως μελλοντικά είναι βέβαιο ότι και τα τρία επερχόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Scout θα έρθουν στο προσκήνιο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε