Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Alfa Romeo και προέρχονται από τον σχεδιαστή Sugar Design.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Alfa Romeo και προέρχονται από τον σχεδιαστή Sugar Design.

Η νέα Alfa Romeo Giulia θα είναι ηλεκτρική με σχεδίαση από την Tonale

2/1/2023

Σχεδιαστική πρόταση για τη νέα Alfa Romeo Giulia που αντλεί πολλά στοιχεία από την Tonale ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αποκλειστικά ηλεκτρική με αυτονομία που υπερβαίνει τα 800 χιλιόμετρα.

Πρόταση για τη νέα Alfa Romeo Giulia

Η Alfa Romeo Giulia παρόλο που ανανεώθηκε πρόσφατα αποκτώντας το look της Tonale, εμπνέει τους ανεξάρτητους σχεδιαστές, που ήδη φαντάζονται το μέλλον της, αφού μία νέα ηλεκτρική γενιά του ιταλικού σεντάν είναι εξασφαλισμένη στο πλάνο της μάρκας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχεδίαση με θελκτικές καμπύλες

Τα σχέδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποτελούν έργο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Sugar και μας δίνουν την οπτική του για τη νέα γενιά της Giulia. Σε αυτά η Giulia γίνεται ακόμα πιο κομψή με νέους εξαιρετικά λεπτούς προβολείς που βρίσκονται πάνω από το «Trilobo», δηλαδή τον συνδυασμό του θυρεού της Alfa Romeo με τους αεραγωγούς, ενώ η πινακίδα κυκλοφορίας τοποθετείται χαμηλά κάτω από το θυρεό, αντί για το αριστερό άκρο του προφυλακτήρα. Ο πρόβολος, που αποπνέει έντονα δυναμισμό, δίνει τη θέση του στις θελκτικές καμπύλες του πλαϊνού μέρους, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις κρυφές χειρολαβές την πίσω θυρών που προδίδουν coupe στοιχεία, αλλά και από τους τονισμένους ώμους πίσω, εκεί όπου η προσοχή πέφτει στα LED φώτα τα οποία διατρέχουν το αμάξωμα σε πλάτος, απευθείας δάνειο από την Tonale. Πιο χαμηλά βρίσκονται δύο μεγάλες απολήξεις εξάτμισης, στοιχείο διακοσμητικό, καθώς μιλάμε για αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Συνολικά, η νέα Alfa Romeo Giulia δείχνει πιο φαρδιά και πιο χαμηλή, βγάζοντας έναν πιο σικάτο χαρακτήρα.

Μόνο ηλεκτρική η νέα Giulia

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia, που θα κάνει την εμφάνισή της μετά το 2024, θα βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα της μητρικής εταιρείας Stellantis και θα προσφέρει αυτονομία κοντά στα 800 χιλιόμετρα. Η εν λόγω πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για μοντέλα επιδόσεων με τετρακίνηση. Παράλληλα η ηλεκτρική Giulia θα είναι διαθέσιμη και με έκδοση ενός ηλεκτρικού κινητήρα, πιθανότατα τοποθετημένου στον πίσω άξονα, καθιστώντας τη πισωκίνητη.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε