Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σχέδιο δείχνει πως θα είναι η κάμπριο έκδοση της νέας Corvette ZR1, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της τους επόμενους μήνες.

Η νέα Corvette ZR1 σε κάμπριο έκδοση

15/11/2017

Σχέδιο δείχνει πως θα είναι η κάμπριο έκδοση της νέας Corvette ZR1, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της τους επόμενους μήνες.

Η Corvette ZR1 είναι η γρηγορότερη και πιο ισχυρή Corvette που έχει κατασκευάσει ποτέ. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V8 6.2 λίτρων που παράγει 765 ίππους και ροπή 969 Nm, με μέγιστη ταχύτητα περίπου 338 χλμ./ώρα. Όμως πώς θα αισθανόταν ο οδηγός όλη αυτή τη ταχύτητα χωρίς οροφή;
 
Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής της X-Tomi Design, προσφέροντας τη δική του εκδοχή για την κάμπριο έκδοση του νέου μοντέλου.

Όπως βλέπουμε περάν της διαφοράς στην οροφή, επιπλέον αλλαγές δεν υπάρχουν στο σχέδιο του «καλλιτέχνη», ο οποίος έχει διατηρήσει αναλλοίωτη τη ZR1 και πλέον πρέπει να περιμένει να περάσουν οι επόμενοι μήνες, όταν και θα εμφανιστεί επισήμως η κάμπριο έκδοση της νέας Corvette.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής και η κάμπριο έκδοση θα διατηρήσει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 των 6.2 λίτρων που βρίσκεται και στο κουπέ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η απόδοση του μοντέλου να είναι μειωμένη λόγο της μη ύπαρξης οροφής.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η Corvette ZR1 (κουπέ) θα κυκλοφορήσει την άνοιξη με την τιμολόγηση της να αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο πριν την εισαγωγή της στην αγορά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις