Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep: Σκέψεις για να προσφέρει και με βενζίνη τα 2 νέα ηλεκτρικά SUV

Jeep: Σκέψεις για να προσφέρει και με βενζίνη τα 2 νέα ηλεκτρικά SUV

17/4/2024

Δεύτερες σκέψεις κάνει ο νέος CEO της Jeep για τα ηλεκτρικά Wagoneer S και Recon.
Είπε: «Εάν προκύψουν ευκαιρίες για εκδόσεις βενζίνης πρέπει να τις αρπάξουμε».
Η πλατφόρμα STLA Large υποστηρίζει κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Πλησιάζει το Wagoneer S, ακολουθεί το Recon.

Δεύτερες σκέψεις κάνει ο CEO της Jeep για τα ηλεκτρικά Wagoneer S και Recon

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της αποκάλυψης των νέων, ηλεκτρικών, SUV της Jeep Wagoneer S και Recon, η εταιρεία κάνει δεύτερες σκέψεις για να τα προσφέρει και με κινητήρα βενζίνης. Με δηλώσεις του ο νέος επικεφαλής της μάρκας, αποκάλυψε το ενδεχόμενο αυτό, κάτι που αν μη άλλο θα αυξήσει τις πωλήσεις τους, όταν φυσικά αυτά λανσαριστούν στις παγκόσμιες αγορές.

Η πλατφόρμα STLA Large υποστηρίζει κινητήρες εσωτερικής καύσης

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Automotive News, ο νέος CEO της Jeep, Antonio Filosa, δεν έκρυψε το ενδεχόμενο τα δύο επερχόμενα ηλεκτρικά SUV να λάβουν και κινητήρες βενζίνης. Αυτό είναι εύκολο να συμβεί εξαιτίας της πλατφόρμας STLA Large της Stellantis. Πρόκειται για μια αρχιτεκτονική με επίκεντρο τα ηλεκτρικά, που μπορεί όμως να φιλοξενήσει και κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Είπε: «Εάν προκύψουν ευκαιρίες για εκδόσεις βενζίνης πρέπει να τις αρπάξουμε»

Στις δηλώσεις του ο επικεφαλής της Jeep είπε πως εάν προκύψουν ευκαιρίες για εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης, η εταιρεία πρέπει να τις αρπάξει, αφού αν δεν το κάνει η ίδια, τότε θα το κάνει κάποια άλλη. Από τη στιγμή λοιπόν που η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων φαίνεται οτι δεν είναι ακόμα πολύ... ζεστή, η πώληση των δύο μοντέλων με θερμικούς κινητήρες θα ήταν μία έξυπνη κίνηση για περισσότερες πωλήσεις.

Πλησιάζει το Wagoneer S, ακολουθεί το Recon

Θυμίσουμε πως το ηλεκτρικό Wagoneer S των 600 ίππων έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αγορές το τρίτο τρίμηνο του έτους. Το σκληροτράχηλο Recon θα ντεμπουτάρει στο τέλος του 2024.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις