Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Κέρδισε τα κορυφαία ελαστικά της Goodyear

Κέρδισε τα κορυφαία ελαστικά της Goodyear

Διαβάστηκε από 33776 αναγνώστες - 10/11/2022

Το AutoΑgora και η Goodyear δίνουν μεγάλη σημασία στην οδική ασφάλεια και για το λόγο αυτό, δίνουμε την ευκαιρία σε ένα μεγάλο τυχερό να κερδίσει ένα σετ ελαστικών Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3 αξίας πάνω από 520 ευρώ. Δες παρακάτω πως μπορείς να γίνεις εσύ ο τυχερός!

Κέρδισε τα κορυφαία ελαστικά της Goodyear

To AutoAgora.gr σε συνεργασία με την GOODYEAR δίνουν σε ένα μεγάλο τυχερό ένα σετ ελαστικά Vector 4 Seasons Gen-3 για το όχημα του, αξίας πάνω από 520 ευρώ. Τα εν λόγο ελαστικά 4 εποχών έχουν βραβευτεί από την AutoBild για το κορυφαίο τους κράτημα σε βρεγμένο, στεγνό και χιονισμένο οδόστρωμα, ενώ συνδυάζουν ιδανικά τις παραπάνω επιδόσεις με την καλύτερη σχέση σε διάρκεια ζωής και κόστος.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το κορυφαίο της κατηγορίας του

Πιο συγκεκριμένα, τα ελαστικά Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3 είναι ίσως τα πιο ιδανικά για το κλίμα της Ελλάδας, αφού είναι κατασκευασμένα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς όμως να υστερούν σε ασφάλεια και επιδόσεις. Τα Vector 4Seasons Gen3 έχουν καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι χάρη στη τεχνολογία Snow Grip και στο μεγάλο αριθμό εγκοπών στο κέντρο του πέλματος, οι οποίες επηρεάζουν η μία την άλλη στα σημεία τομής τους και μεγαλώνει το άνοιγμά τους. Επιπλέον, χρειάζεται μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στο στεγνό μέσω της τεχνολογίας Dry Handling κι έχει βελτιωμένο χειρισμό, ενώ η παραμόρφωση του ελαστικού σε έντονους ελιγμούς είναι μειωμένη λόγω των ανθεκτικών μπλοκ της στεφάνης και των ώμων. Μάλιστα φέρει τεχνολογία Aqua Control όπου οι αυλακώσεις αναπτύσσονται στο πέρασμα του χρόνου, ώστε το ελαστικό να μην χάνει την αντοχή στην υδρολίσθηση κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook, autoagora.gr
2. Tag 2 φίλους σου στα σχόλια
3. Συμπληρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις παρακάτω

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε