Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ξεκίνησε η παραγωγή των Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback

Ξεκίνησε η παραγωγή των Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback

16/12/2022

Στην παραγωγή βρίσκονται πλέον τα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback, με το εργοστάσιό της μάρκας στις Βρυξέλλες να βάζει μπρος τις μηχανές.

Έτοιμα τα πρώτα Q8 e-tron

Την παραγωγή των Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback στο εργοστάσιό της στις Βρυξέλλες ξεκίνησε η Audi. Τα πρώτα μοντέλα βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Βέλγιο στις 14 Δεκεμβρίου και ακολουθήθηκαν από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, αλλά και τις επίσημες φωτογραφίες, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Περίπου 160.000 e-tron έχουν κατασκευαστεί στις Βρυξέλες

Όπως αναφέρει η Audi, από το 2018, το εν λόγω εργοστάσιο έχει κατασκευάσει περίπου 160.000 μονάδες του πρώτου ηλεκτρικού παραγωγής της Audi, του e-tron SUV. Το 2021, η μάρκα κατασκεύασε στις Βρυξέλλες 43.866 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα e-tron και e-tron Sportback, τα οποία θυμίζουμε πως μετά την ανανέωση του μοντέλου ονομάζονται ως Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback, αντίστοιχα.

Μεγαλύτερη παραγωγή προσεχώς

Από το 2023 η παραγωγή αναμένεται να αυξηθεί αφού το Audi Q4 e-tron θα κατασκευάζεται επίσης στο εργοστάσιο από το δεύτερο εξάμηνο του 2023, με περίπου 70 μονάδες την ημέρα. Το Q4 e-tron κατασκευάζεται αυτήν τη στιγμή αποκλειστικά στο εργοστάσιο του Ομίλου Volkswagen στο Zwickau της Γερμανίας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε