Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με ισχύ 900 ίππων η νέα Pagani Huayra R Evo
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με ισχύ 900 ίππων η νέα Pagani Huayra R Evo

9/2/2024

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τιμές
Με V12 και 900 άλογα
Πιο άκαμπτη και παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τιμές

Η Pagani αποκάλυψε το νέο της supercar, την Huayra R Evo, μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Huayra R που λανσάρίστηκε το 2021. Οι τιμές και ο αριθμός παραγωγής του δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά η Pagani αναφέρει ότι οι κάτοχοι αυτού του μοντέλου θα συμμετάσχουν σε ένα επιλεκτικό κλαμπ που θα τους επιτρέπει να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους σε μερικές από τις κορυφαίες πίστες του κόσμου.

Με V12 και 900 άλογα

Στον μηχανικό κομμάτι, η Huayra R Evo είναι εξοπλισμένη με έναν V12 κινητήρα 6,0 λίτρων, ο οποίος έχει υποστεί αλλαγές στο εγκέφαλο, την εισαγωγή και τους εκκεντροφόρους που παράγει πλέον 900 άλογα και 770 Nm ροπής. Αυτό καθιστά το αυτοκίνητο το πιο ισχυρό που έχει κατασκευάσει ποτέ η Pagani. Ο κινητήρας V12 μπορεί τώρα να φτάσει σε στροφές έως και τις 9.200 σ.α.λ, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου σειριακού κιβωτίου. Αναμένεται να παράγει έναν εκρηκτικό ήχο, με τους οδηγούς να έχουν τη δυνατότητα να αφαιρέσουν πάνελ από το καπό για να ακούν τον ήχο ανεμπόδιστα.

Πιο άκαμπτη και παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη

Το αυτοκίνητο έχει βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση κατά 21%, κυρίως λόγω της μακρύτερης ουράς σε σχέση με την προηγούμενη Huayra R, καθώς και άλλων τροποποιήσεων που έχουν γίνει στο αμάξωμά της. Η αύξηση στην κάθετη δύναμη φτάνει το 45%, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα όταν το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο για χρήση στην πίστα. Σύμφωνα με τη Pagani, η Huayra R Evo παράγει επίσης 5% περισσότερη κάθετη δύναμη όταν ο οδηγός να αφαιρέσει κάποια πάνελ από την οροφή. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ανθρακονημάτων που αναπτύχθηκε για την Utopia, η Pagani ισχυρίζεται ότι η Huayra R Evo είναι πλέον 38% πιο άκαμπτη από τον προκάτοχό της.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις