Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-AMG: Τα ηλεκτρικά της θα driftάρουν αυτόνομα

Mercedes-AMG: Τα ηλεκτρικά της θα driftάρουν αυτόνομα

22/9/2022

Στο μέλλον τα ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-AMG θα εφοδιάζονται με λειτουργία αυτόνομης οδήγησης, η οποία όμως θα έχει και τη δυνατότητα να κάνει drift.

Τα ηλεκτρικά Mercedes-AMG θα έχουν αυτόνομη drift λειτουργία

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει αρκετά μοντέλα να διαθέτουν ειδικές λειτουργίες που βοηθούν τους οδηγούς τους να driftάρουν, όπως και για συστήματα αυτόνομης οδήγησης τα οποία «κινούνται» στους δημόσιους δρόμους χωρίς να χρειάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας. Λίγες όμως φορές βλέπουμε αυτά τα δύο να συνδυάζονται, με σκοπό κιόλας να εφαρμοστούν σε μοντέλα παραγωγής.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η είδηση προέρχεται από τον Joerg Bartels

Κάτι τέτοιο όμως, μπορεί να γίνει εφικτό μόνο σε όσα οχήματα φέρουν ηλεκτροκινητήρες αντί για κάποιον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έτσι λοιπόν, η Mercedes σκέφτεται να αναπτύξει μία λειτουργία drift στο σύστημα αυτόνομης οδήγησης σε κάποιο AMG μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Η είδηση προέρχεται από το αυστραλιανό περιοδικό CarSales, σε μία συνέντευξη που έδωσε ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, του Joerg Bartels.
 

«Ίσως έρχεται»

Σε αντίστοιχη ερώτησή του για τις πιθανότητες εφαρμογής μίας αυτόνομης λειτουργίας drift σε ένα αυτοκίνητο, ο Joerg Bartels απάντησε λιτά: «Ίσως έρχεται». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λειτουργία της επί τόπου περιστροφής της επερχόμενης EQG ( η ηλεκτρική εκδοχή της G-Class), αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης καθώς και τις δυνατότητες της. Κάτι τέτοιο, θα επέτρεπε στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών να «καυχιούνται» για τις δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.

 
Τα μελλοντικά Mercedes-AMG θα καίνε λάστιχο χωρίς τη βοήθειά σου!
Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης θα έχει και λειτουργία drift.
Η είδηση προέρχεται από υψηλόβαθμο στέλεχος της Mercedes.
Χαρακτηριστικά δήλωσε πως έρχεται σύντομα.
Θα εμπιστευόσουν ποτέ ένα αυτοκίνητο που driftάρει μόνο του?

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε