Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μέσα στην χρονιά το νέο Μazda CX-50

7/5/2020

Μέχρι το τέλος της χρονιάς η Ιαπωνική βιομηχανία της Mazda, θα κυκλοφορήσει και επίσημα το νέο της SUV, με όνομα CX-50. Ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το CX-5 και θα εφοδιαστεί με αρκετές επιλογές κινητήρων.

Μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για τον σχεδιασμό του νέου Mazda 6, σήμερα βγήκαν στην επιφάνεια αρκετά στοιχεία για το επερχόμενο SUV της Mazda. Το νέο Mazda CX-50 ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το CX-5 στις παγκόσμιες αγορές. Ένα μοντέλο που στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων για την μάρκα τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα γενιά θα βασίζεται στην Large Architecture πλατφόρμα ενώ θα εξοπλιστεί με μια πλειάδα κινητήρων. Αρχικά θα διατεθεί με τον ήπια υβριδικό Skyactiv-G χωρητικότητας 2,5 λίτρων, ισχύ 190 άλογα και 270 Nm ροπής. Μια δεύτερη επιλογή θα είναι ο υπερτροφοδοτούμενος Skyactiv G ίδιας χωρητικότητας με απόδοση 230 άλογα και 420 Nm ροπής αλλά και ο Skyactiv X στα 3,0 λίτρα με ηλεκτρικό σύστημα 48V και ισχύ 285 άλογα και 340 Nm ροπής. Στις επιλογές diesel, θα υπάρχει ο Skyactiv-D στα 2,2 και τα 3,3 λίτρα με ισχύ 190 και 285 άλογα αντίστοιχα.

Επίσημες ανακοινώσεις ακόμα δεν υπάρχουν, αλλά μέσα στην χρονιά θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο Mazda CX-50
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις