Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mια παραλλαγή της BMW Σειράς 3 σε «pick up» δεν βλάπτει

Mια παραλλαγή της BMW Σειράς 3 σε «pick up» δεν βλάπτει

20/10/2021

Η BMW E36 3 Series είναι ένα παιχνιδιάρικο αυτοκίνητο που άφησε εποχή, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι μπορεί να μετατραπεί σε ένα pickup, που αγαπά τη βρωμιά!

Το να πούμε ότι η BMW δεν έκανε ποτέ pickup θα ήταν ψέμα. Στην πραγματικότητα, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει κατασκευάσει δύο μοντέλα pickup M3, το E30 M3 Pickup και το E92 M3 Pickup, και τα δύο παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 30ης επετείου της M3 το 2016. Ωστόσο, και οι δύο BMW M3 δεν προσφέρθηκαν ποτέ στους πελάτες.
 

Οι θαυμαστές της BMW το τόλμησαν, έκαναν την BMW E36 pick up

Παρόλο που τα M3 BMW pick-up δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές της BMW να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Έχουμε ξαναδεί ένα pickup E46 3 Series να κάνει μια ασυνήθιστη εμφάνιση στο Nurburgring, τώρα ήρθε η ώρα για ένα pickup E36 3 Series να προσεγγίσει τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στην Grind Hard Plumbing Co.
 

Το μετέτρεψαν σε «αγροτικό» με turbo μοτέρ και ζαντολάστιχα off road

Οι άνθρωποι της Grind Hard Plumbing Co ξεκίνησαν τη μετατροπή μετά την αγορά μιας ερειπωμένης BMW Σειρά 3 E36 αξίας 150 δολαρίων, με πέντε διαφορετικά χρώματα πάνελ αμαξώματος και καμένο συμπλέκτη. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να κόψουν το πίσω μισό μέρος του κουπέ, ενίσχυσαν το πλαίσιο, και ανέβασαν το ύψος του αμαξώματος κατά περίπου5 εκατοστά, επιτρέποντάς τους να βάλουν ζάντες και ελαστικά off road για σκληροπυρηνικές διαδρομές. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν ένα κιτ turbo και το έστησαν στο αυτοκίνητο πριν το βάψουν σε χρώμα λευκό. Ρύθμισαν την ανάρτηση, για να κάνουν το pickup της σειράς 3 έτοιμο για λίγη βρωμιά. Τέλος, πρόσθεσαν αγωνιστικά καθίσματα, μία ευγενική προσφορά του Corbeau DFX.
 
Είναι μια υπέροχη μετατροπή, και ενώ κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι πρόκειται για ιεροσυλία, εμείς διαφωνούμε, αφού αυτοί οι άνθρωποι δεν έβλαψαν κανέναν, και το μόνο που πρόσφεραν ήταν αρκετή δόση χαράς και γέλιου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


 
 
 
Οι άνθρωποι δεν «παίζονται» !
Έκαναν την BMW E36 pick up
Με turbo μοτέρ, αναρτήσεις και ζαντολάστιχα off road
Πως θα σας φαινόταν αν έβγαιναν BMW M3  σε εκδόσεις pick-up;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε