Νέα Mercedes GLB: Μελετημένη από όλες τις απόψεις.

Διαβάστηκε από 18821 αναγνώστες - 24/9/2020

Η νέα GLB είναι εδώ. Το πιο πολυμορφικό κόμπακτ SUV που κατασκεύασε ποτέ η Mercedes σε καλεί να την αποκτήσεις στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

 
 
H καλύτερη εξαγωγή συμπερασμάτων προκύπτει από ένα μεγάλου test drive σε όλα τα terrain. Πόσο μάλλον όταν σε αυτό υπάρχουν δεδομένα από τα σχόλια των πελατών που την έχουν ήδη επιλέξει. Η νέα GLB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν ένα ολοκληρωμένο και ξεχωριστό αυτοκίνητο για την κατηγορία. Το να έχει το αστέρι στη μάσκα σημαίνει πολλά. Κάθε αυτοκίνητο της Mercedes-Benz πρέπει να επιβεβαιώνει σε κάθε χιλιόμετρο που κάνεις μαζί του ότι επάξια αντιπροσωπεύει την μάρκα.Η νέα GLB στην βασική έκδοση με τον βενζινοκινητήρα που αποδίδει 163 αλόγα και με το αυτόματο 7άρι κιβώτιο κινείται με άνεση παντού. Η ανάρτηση της στην άσφαλτο είναι φιλική και αποσβένει της ανωμαλίες χωρίς να μεταφέρει στην καμπίνα των επιβατών κανένα κραδασμό. Στους ελληνικούς δρόμους οι τροχοί των 17 ιντσών και το ελαστικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο με την κωδική ονομασία MO λειτουργούν άψογα. Ο κινητήρας όταν χρειαστεί να πιέσει κανείς παραπάνω αποδίδει σε μεγάλο εύρος στροφών κινώντας το αυτοκίνητο πολύ πιο γρήγορα από όσο κανείς φαντάζεται. Η αίσθηση όλων των εν δυνάμει αγοραστών κατά το test drive είναι παρόμοια σε ότι αφορά το μοτέρ που αποσπά τα καλύτερα σχόλια! Οι χώροι του αυτοκινήτου μπορούν να καλύψουν με το παραπάνω τις ανάγκες μετακίνησης μιας οικογένειας για εκδρομή στη φύση, για διακοπές και για αθλητικές δραστηριότητες. Τόσο οι πίσω θέσεις των επιβατών όσο και το πολύ μεγάλο πορτ μπαγκάζ κερδίζουν και τον πλέον απαιτητικό. Το κόστος χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου είναι δελεαστικό καθώς και η κατανάλωση παρόλο τον όγκο του αυτοκινήτου παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα αλλά και η συντήρηση του καλύπτεται από τα πακέτα σέρβις της μάρκας που αφορούν το συγκεκριμένο κινητήρα.
Ένα ακόμα ατού του αυτοκινήτου είναι η κίνηση του εκτός δρόμου! Μπορεί να είναι προσθιοκίνητο όμως μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες εκτός δρόμου κίνησης με μεγάλη άνεση! Ο κινήτηρας έχει την ροπή που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει σε γλιστερές διαδρομές όπως μια ελαφρώς χιονισμένη επιφάνεια. Η ανάρτηση αναλαμβάνει στους χωματόδρομους να εντυπωσιάσει τον οδηγό και τους επιβάτες. Η πληροφόρηση που αντλεί ο οδηγός έχει μια μαλακιά αίσθηση ενός άνετου SUV. Αυτό βοηθάει ακόμα και εκεί που το έδαφος είναι πιο πετρώδες καθώς μειώνοντας την
ταχύτητα κίνησης η πρόσβαση σε μια δύσβατη παραλία η την κορυφή ενός βουνού μπορεί να γίνει με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η εμπορική επιτυχία της νέας GLB και το αγοραστικό κοινό που την έχει ήδη επιλέξει έχουν μεταφέρει τις παραπάνω εντυπώσεις. Στην Α.Ισμαήλος Α.Ε. μπορείτε να προγραμματίσετε την δική σας δοκιμαστική διαδρομή με τη νέα GLBH επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου ίσως είναι πιο κοντά με βάση την ικανοποίηση των οδηγών που ήδη την έχουν χρησιμοποιήσει!

Ανακάλυψε σήμερα τη νέα GLB στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. 
Μείνετε κοντά στην A. Ισμαήλος Α.Ε. ακολουθώντας τις σελίδες της στα social media
FB, Instagram & YouTube.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 909,
Site: http://www.ismailos.gr
 

Advertisement