Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι άνθρωποι της SsangYong για το 2019 έχουν προγραμματίσει την έκδοση παραγωγής του XAV-Adventure Concept.

Νέο SsangYong SUV το 2019

18/8/2016

Την έκδοση παραγωγής του «περιπετειώδους» XAV-Adventure Concept, θέλουν να παρουσιάσουν μέχρι το 2019 οι άνθρωποι της SsangYong. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το κορεάτικο compact SUV.

Στην αντεπίθεση έχει περάσει η κορεάτικη SsangΥong, μετά από την εξαγορά της από την ινδική Mahindra&Mahindra πριν από πέντε χρόνια. Η εταιρεία διαθέτει ήδη τα Tivoli και XLV, ενώ στο Παρίσι, την 1η Οκτωβρίου, αναμένουμε να δούμε το νέο Rexton. Επιπλέον, ετοιμάζεται η νέα γενιά του Korrando, με βάση το οποίο το 2018 θα παρουσιαστεί το pick-up που θα αντικαταστήσει το Korrando Sports.

Οι άνθρωποι της SsangYong φαίνεται όμως πως δεν σταματούν εδώ, καθώς για το 2019 έχουν προγραμματίσει την έκδοση παραγωγής του XAV-Adventure Concept. Λόγος γίνεται για το υβριδικό πρωτότυπο που παρουσίασε η φίρμα στην περσινή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να έχει μήκος περίπου 4,4 μέτρα. Θα βασίζεται σε μια επιμυκημένη εκδοχή της πλατφόρμας του Tivoli, από το οποίο θα προέλθουν και οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Επιπλέον, το υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα E-4WD του πρωτότυπου, φαίνεται πως θα περάσει στην παραγωγή. Το σύστημα αυτό διέθετε μπαταρίες ιόντων λιθίου 2.1 kWh που έδιναν κίνηση στους πίσω τροχούς, με τον κινητήρα να αναλαμβάνει τον μπροστά άξονα.

Αισθητικά, το νέο μοντέλο της SsangYong αναμένεται να έχει αρκετές επιρροές από το παλιό Korrando, υιοθετώντας μία πιο off-road λογική. Περιμένουμε, δηλαδή, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, πλαστικά προστατευτικά, ποδιές και άλλα παρόμοια «καλούδια».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις