Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes B-Class στην Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes B-Class στην Ελλάδα

3/1/2023

Από 43.500 κοστίζει η ανανεωμένη Mercedes B-Class στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της μάρκας. Δείτε ποιες είναι οι τιμές του μοντέλου σε βενζίνη και πετρέλαιο και ποια είναι η τιμή της Plug-in υβριδικής έκδοσης.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές του μοντέλου

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι πλέον η ανανεωμένη B-Class, αφού η αντιπροσωπεία της Mercedes ανακοίνωσε τον πρώτο επίσημο τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μικρές αλλαγές εξωτερικά

Η εμφάνιση του μοντέλου δέχθηκε μικρές αλλαγές σε προφυλακτήρα και μάσκα, που στο σύνολό τους προσδίδουν έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Σε αυτό συμβάλλουν με τη σειρά τους, τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED σε εμπρός και πίσω μέρος. Επίσης, τέσσερα νέα σχέδια τροχών δίνουν το παρών, συμπεριλαμβανομένου και ενός σετ με 19άρες ζάντες.

Φρεσκαρισμένη με περισσότερη τεχνολογία η καμπίνα

Αλλαγές δέχθηκε και το εσωτερικό, με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών να «κάθεται» πίσω από το τιμόνι, ενώ μία οθόνη αφής μεγέθους 10,25 ιντσών βρίσκεται στο στάνταρ εξοπλισμό, υπεύθυνη για τη διαχείριση του συστήματος infotainment. Το τιμόνι είναι ανανεωμένο με μία επίπεδη βάση στο κάτω μέρος, καθώς ο περιστροφικός επιλογές λείπει από την κεντρική κονσόλα. Το τελευταίο, ενημερωμένο σύστημα MBUX ενσωματώνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ένα βελτιστοποιημένο φωνητικό έλεγχο του βοηθού «Hey Mercedes». Η οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί χάρη σε τρία επανασχεδιασμένα στυλ οθόνης, τα ClassicSport και Discreet. Εκτός των άλλων, στη καμπίνα χρησιμοποιούνται διάφορα ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών καθισμάτων. Συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού έχουν λάβει κι αυτά αναβαθμίσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε