Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Οι τιμές του ανανεωμένου SEAT Arona στην Ελλάδα

21/7/2021

Στη διάθεση του ελληνικού κοινού βρίσκεται από σήμερα το ανανεωμένο SEAT Arona, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του φρεσκαρισμένου μικρού SUV.

Πριν από περίπου τρεις μήνες το ανανεωμένο SEAT Arona έκανε το επίσημο ντεμπούτο του και πλέον το μικρό SUV είναι διαθέσιμο για αγορά και στη χώρα μας. Οι τιμές της γκάμας  ξεκινούν από τις 16.790 ευρώ, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά το προωθητικό πρόγραμμα λανσαρίσματος, το οποίο προσφέρει έκπτωση 600 ευρώ για τα μοντέλα με τον 1.000άρη TSI σε απόδοση 95PS και 500 ευρώ για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις.


To ανανεωμένο Arona θα προσφέρεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις (Style, Optimum, Xperience και FR)

To ανανεωμένο Arona θα προσφέρεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις (Style, Optimum, Xperience και FR)

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
To ανανεωμένο Arona θα προσφέρεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις (Style, Optimum, Xperience και FR). Όλες διαθέσιμες με τον 1.000άρη TSI σε απόδοση 110 ίππων, ενώ οι δύο πρώτες έρχονται και σε απόδοση 95 ίππων. Εξαίρεση αποτελεί η κορυφαία έκδοση FR που συνδυάζεται και με τον 1,5 TSI κινητήρα βενζίνης και DSG κιβώτιο ταχυτήτων, ανεβάζοντας την ισχύ στα 150 άλογα. Το κόστος απόκτησης της κορυφαίας έκδοσης ξεκινά από τις 24.490 ευρώ (23.990 με την έκπτωση των 500 ευρώ).Παρούσα είναι μία μονάδα φυσικού αερίου CNG (90PS) συνδυασμένη με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG), που ακολουθεί την ίδια βαθμονόμηση στις εκδόσεις εξοπλισμού. Στην βασική έκδοση Style το κόστος ξεκινά από τις 17.990 ευρώ (17.490 ευρώ με την έκπτωση), ενώ στην κορυφαία FR από 20.590 ευρώ (20.090 ευρώ με την έκπτωση).

Στη δεξιά στήλη οι τιμές του ανανεωμένου SEAT Arona (χωρίς να υπολογίζεται η έκπτωση).

Στη δεξιά στήλη οι τιμές του ανανεωμένου SEAT Arona (χωρίς να υπολογίζεται η έκπτωση).

 
Το ανανεωμένο Arona σε όλες του τις εκδόσεις φέρει το γνωστό λογότυπο της SEAT με dual-tone φινίρισμα, ενώ το όνομα του είναι πλέον γραμμένο σε χειρόγραφο καλλιγραφικό στιλ. Τα χρώματα Sapphire Blue, Camouflage Green και Asphalt Blue κάνουν την πρεμιέρα τους μαζί με το ανανεωμένο SUV, συνοδευόμενα από ένα σετ τροχών 17 ιντσών και δύο ακόμα επιλογές τροχών 18 ιντσών. Κάθε έκδοση του Arona έρχεται με επανσχεδιασμένους προφυλακτήρες και τη δική της γρίλια, ενώ το παρών δίνουν και οι LED προβολείς. Στην περίπτωση του Xperience η μάρκα έχει επανατοποθετήσει τα φώτα ομίχλης ψηλότερα, ενώ έχει επανασχεδιάσει την αεροτομή και τον διαχύτη.
 
Στο εσωτερικό το ανανεωμένο Arona έρχεται πλέον με μια οθόνη αφής 8,25 ιντσών ως στάνταρ για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής της μεγαλύτερης, 9,2 ιντσών. Αυτοί που το επιθυμούν μπορούν να συνδυάσουν την οθόνη με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Συστήματα συνδεσιμότητας όπως τα Android Auto και CarPlay είναι στον εξοπλισμό, όπως και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.

Πηγή: autotriti.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε