Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Προ των πυλών και ηλεκτρικό SUV από την Xiaomi!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προ των πυλών και ηλεκτρικό SUV από την Xiaomi!

4/4/2024

Ίσως με την ονομασία SU8.
Στη δημοσιότητα τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια.
Καμπίνα... δάνειο από το SU7.
Ντεμπούτο μέσα στο 2024.

Αξιζει να μαθετε

Ετοιμάζει και δεύτερο αυτοκίνητο η Xiaomi

Ένα δεύτερο μοντέλο φέρεται να ετοιμάζει η Xiaomi, μετά από την είσοδό της στο χώρο του αυτοκινήτου μέσω του ηλεκτρικού σεντάν SU7. Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει πως η τεχνολογική εταιρεία θα παρουσιάσει μέχρι το τέλος του έτους το δεύτερο αυτοκίνητό της, με τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια, αλλά και πληροφορίες, να έρχονται στη δημοσιότητα.

Στη δημοσιότητα τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια

Τα σχέδια που βλέπετε προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή, Sugar Design. Σε αυτά το SU8 παρουσιάζεται με προβολείς και πίσω φώτα, παρόμοια με αυτά του σεντάν SU7. Παράλληλα, ο καλλιτέχνης θέλησε να δώσει στο μοντέλο πόρτες που ανοίγουν αντικριστά, κάτι που δεν γνωρίζουμε εάν θα ισχύσει και στην πράξη.

Σε νέα πλατφόρμα για να υποστηρίζει range-extender

Αν και το SU7 είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Modena της μάρκας, η εν λόγω αρχιτεκτονική δε θα βασίσει το δεύτερο μοντέλο. Το ηλεκτρικό SUV της Xiaomi αναμένεται να διαθέτει μια νέα πλατφόρμα ικανή για να φιλοξενήσει και range-extender ως επιλογή, με σκοπό την αύξηση της αυτονομίας.

Καμπίνα... δάνειο από το SU7

Στην καμπίνα το SU8 θα ακολουθήσει πιθανότατα τα χνάρια του SU7. Αυτό σημαίνει πως στο εσωτερικό θα υπάρχει κεντρική οθόνη 16,1 ιντσών για το infotainment. Πίσω από το τιμόνι θα βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 7,1 ιντσών, όπως και ένα Head-Up Display.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις