Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το μονοθέσιο πάνω στο οποίο κάνει δοκιμές.

Το μονοθέσιο πάνω στο οποίο κάνει δοκιμές.

Προετοιμάζεται για την Formula 1 η Andretti Cadillac

30/1/2024

Έχει πραγματοποιήσει δοκιμές σε σήραγγα
Έμπειρο το προσωπικό που έχει προσλάβει η εταιρεία
Δεν λείπουν οι διαφωνούντες με τον ερχομό της Andretti

Έχει πραγματοποιήσει δοκιμές σε σήραγγα

Η ομάδα Andretti Cadillac F1 έχει ξεκινήσει δοκιμές και άλλες εργασίες για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Formula 1, παρότι ακόμη δεν έχει λάβει την επίσημη έγκριση από την FIA. Η Andretti έχει ήδη θέσει σε λειτουργία κάποιες εγκαταστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσλαμβάνοντας προσωπικό από τον χώρο της F1 και πραγματοποιώντας δοκιμές σε αεροδυναμική σήραγγα, χρησιμοποιώντας ένα concept μονοθέσιο.

Έμπειρο το προσωπικό που έχει προσλάβει η Andretti

Ο διευθύνων σύμβουλος της Andretti Global, Michael Andretti, έχει επισημάνει τη σημασία του χρόνου στην F1 και εκφράζει την αποφασιστικότητά τους για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού αυτοκινήτου και μιας ισχυρής ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Nick Chester, που έχει προηγούμενη εμπειρία στη Renault, με τον Jon Tomlinson να αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής αεροδυναμικής και τον John McQuilliam αυτόν του αρχισχεδιαστή. Και οι δύο έχουν εκτεταμένη εμπειρία στην F1.

Δεν λείπουν οι διαφωνούντες με τον ερχομό της Andretti

Παρά τον ενθουσιασμό της ομάδας, υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος η FIA να αρνηθεί την έγκριση για τη συμμετοχή της Andretti. Οι υπάρχουσες ομάδες της F1 εκφράζουν ανησυχίες για την κατανομή των χρηματικών επαθλών και τον κίνδυνο της αποτυχίας νεοσύστατων ομάδων, που μπορεί να επηρεάσει την αίγλη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις