Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Πως λειτουργεί η απόσυρση της Citroen!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πως λειτουργεί η απόσυρση της Citroen!

19/1/2023

H Citroen είναι η μοναδική μάρκα που τρέχει αυτή τη στιγμή ένα πρόγραμμα απόσυρσης αυτοκινήτου που μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε περίπτωση που είσαι στην αναζήτηση καινούργιου οχήματος.

Citroen «Απόσυρση τώρα», n καινούργια ενεργεία της εταιρείας

Με την κυβέρνηση να μην έχει στα σκαριά την άμεση εφαρμογή κάποιου προγράμματος απόσυρσης, έχει ενδιαφέρον η προωθητική ενέργεια της Citroen «Απόσυρση τώρα». Επί της ουσίας σου δίνει την δυνατότητα να αποσύρεις, έναντι χρηματικού ποσού, το πολύ παλιό σου αυτοκίνητο ή να στο αγοράσει σε καλύτερη τιμή από την αγορά, αν πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να παραμείνει στην κυκλοφορία. 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυνατότητα πώλησης ή απόσυρσης του παλιού σου αυτοκινήτου

Το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen δίνει στο πελάτη την επιλογή να της πουλήσει το αυτοκίνητο του ή να το αποσύρει αν πρόκειται για πιο παλιό όχημα, οποιαδήποτε κι αν είναι η αξία του.

Στην πρώτη περίπτωση, η  γαλλική εταιρία μάλιστα υπόσχεται ότι με την επιλογή ενός καινούργιου μοντέλου του, ο πελάτης θα λάβει μεγαλύτερη αξία για το παλιό του αυτοκίνητο από όσο θα έβρισκε στην αγορά.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής είναι να πάει στην πιο κοντινή έκθεση Citroen, όπου οι άνθρωποι της εταιρείας θα κοστολογήσουν το όχημα του χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση και θα του δώσουν την ανάλογη προσφορά σύμφωνα με το μοντέλο που θέλει να αποκτήσει.

Στη δεύτερη θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες απόσυρσης κι οριστικής διαγραφής του αυτοκινήτου, με τον πελάτη να γλιτώνει χρόνο και κόπο, ενώ ταυτόχρονα θα έχει οφέλη που δεν θα έβρισκε αλλού.
 

Τα μοντέλα μπορείς να αποκτήσεις μέσω του προγράμματος απόσυρσης

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν το C3 Aircross, το νέο C5 Aircross, το Crossover C4 C-Cross και το best seller C3, μάλιστα όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.
 

Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα μοντέλα.

Το C3 Aircross, που πλέον είναι πλήρως αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, με ξεχωριστή σχεδίαση κι άνεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Ικανό για εντός όσο και εκτός πόλης δραστηριότητες χάρη στο προηγμένο σύστημα Grip Control και το Hill Assist Descent, ενώ η έξυπνη χωροταξική του διάταξη θα καλύψει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.

Το ολοκαίνουργιο C5 Aircross που είχε αναγνωριστεί από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση ως το πιο άνετο και ευέλικτο SUV στην κατηγορία του, ενώ πλέον ανανεωθεί ριζικά για να προβάλλει μια πιο μοντέρνα και δυναμική προσωπικότητα. Συνεχίζεται να  βασίζεται στα δυνατά σημεία της άνεσης, της ευρυχωρίας και της ευελιξίας του, αλλά πλέον έχει ωριμάσει, όντας πιο δυναμικό και κομψό.
 

Το τολμηρό Crossover C4 C-Cross, που τραβάει τα βλέμματα με την ελκυστική του σχεδίαση και ισορροπεί σε 3 κόσμους. Υπερυψωμένο σαν SUV, δυναμικό σαν Coupe και άνετο σαν μεγάλο sedan, το γαλλικό μοντέλο εκφράζει άμεσα την ευεξία και τον εκσυγχρονισμό.

Το best seller της εταιρία, το Citroen C3, το χαρισματικό και ιδιαίτερα γοητευτικό μοντέλο που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων χάρη στη μοντέρνα εμφάνιση και συμπαγές αμάξωμα που αποπνέει ασφάλεια.

Σε μια εποχή που η λέξη απόσυρση ακούγεται σαν αστείο, η Citroen σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς από το παλιό σου αυτοκίνητο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε