Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Sold Out σε λιγότερο από 24 ώρες για το Hyundai Ioniq 6 First Edition

Sold Out σε λιγότερο από 24 ώρες για το Hyundai Ioniq 6 First Edition

15/11/2022

«Φτερά» σε λιγότερο από 24 ώρες έκαναν και οι 2.500 μονάδες του νέου ηλεκτρικού Hyundai Ioniq 6 First Edition στην Ευρώπη!

Δεν έφτασαν ούτε για ζήτω

Λίγες ώρες χρειάστηκαν για την Hyundai προκειμένου να πουλήσει τις 2.500 μονάδες του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού Ioniq 6 First Edition. Η ειδική έκδοση λανσαρίσματος του μοντέλου για την αγορά της Ευρώπης, βρήκε σε μεγάλη ετοιμότητα το κοινό που σε λιγότερο από 24 ώρες οδήγησε σε Sold Out το χωρίς ρύπους σεντάν. Οι χώρες στις οποίες λανσαρίστηκε το Ioniq 6 First Edition, ήταν οι Γερμανία, Γαλλία, Νορβηγία, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε τέσσερα χρώματα και οικολογικό εσωτερικό

Το Ioniq 6 First Edition, εξοπλίζεται με ζάντες 20 ιντσών, ενώ τα σήματα της Hyundai είναι από μαύρο αλουμίνιο και θα προσφερθεί στα εξής εξωτερικά χρώματα: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic και Gravity Gold Matte. Στην καμπίνα τα καθίσματα περιλαμβάνουν αποκλειστικό μείγμα δέρματος και υφάσματος, ενώ τα πατάκια είναι κατασκευασμένα από το οικολογικό υλικό Econyl. Το ταμπλό και τα υπόλοιπα πάνελ είναι μαύρης απόχρωσης.

Δύο ηλεκτρικά μοτέρ και 325 άλογα

Το Ioniq 6 First Edition διαθέτει τετρακίνηση και μπαταρία 77,4 κιλοβατώρων. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδει 325 ίππους και 605 Nm ροπής. Η αυτονομία του ανέρχεται στα 519 χιλιόμετρα. Οι αγοραστές του ειδικού μοντέλου λαμβάνουν δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο πακέτο Ionity Premium που προσφέρει εκπτώσεις στους ισχύοντες φορτιστές.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε