autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Σχέδια διέρρευσαν και δείχνουν το ανανεωμένο Lexus ES
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδια διέρρευσαν και δείχνουν το ανανεωμένο Lexus ES

24/10/2024

Μικρές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση.
Περισσότερες αλλαγές στην καμπίνα με μεγαλύτερες οθόνες και έξτρα τεχνολογίες.
Φημολογία και για την παρουσία ηλεκτρικού ES.

Φρεσκάρεται η λιμουζίνα της Lexus

Το ανανεωμένο Lexus ES είναι προ των πυλών και σχέδια τα οποία διέρρευσαν δείχνουν τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι άνθρωποι της μάρκας για να φρεσκάρουν τη λιμουζίνα τους. Μικρές αλλά εμφανείς αλλαγές θα γίνουν στο εξωτερικό, ενώ το εσωτερικό θα εξοπλιστεί με περισσότερες τεχνολογίες και μεγαλύτερη οθόνη αφής για το infotainment.

Μικρές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση

Tο ανανεωμένο ES, σύμφωνα με τις εικόνες θα επωφεληθεί από επανασχεδιασμένους προβολείς, που διαθέτουν LED φώτα ημέρας με υπογραφή σε σχήμα Ζ. Η μάσκα διατηρεί την ίδια σχεδίαση στο περίγραμμα, αλλά εσωτερικά το σχέδιό της έχει αλλάξει, αντλώντας έμπνευση από εξελιγμένο στυλ του RX. Τέλος, νέες υπογραφές θα υπάρχουν και στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Περισσότερες αλλαγές στην καμπίνα με μεγαλύτερες οθόνες και έξτρα τεχνολογίες

Στο εσωτερικό οι αλλαγές θα είναι περισσότερες και σημαντικότερες.  Η πιο σημαντική από αυτές είναι η μεγαλύτερη οθόνη αφής για το infotainment, που σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων Μέσων θα έχει διαγώνιο 14 ιντσών. Αλλαγές θα γίνουν και και στην κεντρική κονσόλα, αφού τα σχέδια δείχνουν πως πολλά από τα παραδοσιακά μπουτόν θα αφαιρεθούν, μιας και οι περισσότερες από τις ρυθμίσεις θα γίνονται μέσω της οθόνης. Από κει και πέρα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι νέος.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους κινητήρες

Αναφορικά με τους κινητήρες, επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφόρηση. Θυμίζουμε πως η Lexus προσφέρει το μοντέλο στις παγκόσμιες αγορές είτε με έναν V6 βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων (ES 350), είτε με έναν 2,5 λίτρων (ES 250), ενώ διαθέσιμη είναι και η υβριδική έκδοση ES 300 h που αποτελείται από ένα βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με συνολική ισχύ 218 ίππων. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις