Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έτσι θα μοιάζει το pick up της Mazda αν τελικά ακολουθήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, όπως αυτή εκφράζεται στα αμιγώς επιβατικά της μοντέλα (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα).

Σύμπραξη Mazda με Isuzu

9/8/2016

Οι Mazda και Isuzu έχουν μια πολυετή συνεργασία, το τελευταίο «επεισόδιο» της οποίας θα είναι το επόμενο pick up της Mazda, το οποίο θα στηριχθεί στο Isuzu D-Max. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το ιαπωνικό επαγγελματικό όχημα.

Σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας των εταιρειών Mazda και Isuzu, ανακοινώθηκε πρόσφατα η από κοινού συνεισφορά των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών για τη δημιουργία του νέου Mazda BT-50, το οποίο θα βασιστεί στο Isuzu D-Max.

Μπορεί το σημερινό pick up της Mazda να «πατάει» στο Ford Ranger, αλλά το επόμενο μοντέλο θα δανείζεται τα μηχανικά μέρη του Isuzu. Η παραγωγή του ιαπωνικού pick up θα πραγματοποιείται και πάλι στην Ταϊλάνδη, αλλά θα μεταφερθεί από το εργοστάσιο της AutoAlliance στην περιοχή Rayong, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Isuzu.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία επωφελούνται και οι δύο εταιρείες, αφενός μειώνοντας το κόστος έρευνας για την ανάπτυξη των δύο επαγγελματικών μοντέλων, και αφετέρου ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουν να «αντιμετωπίσουν» τα επαγγελματικά οχήματα της ίδιας κατηγορίας, όπως το Nissan NP300 Navara, το Toyota Hilux, το VW Amarok και το νέο Renault Alaskan.

Το νέο Mazda BT-50 υπολογίζεται πως θα το δούμε στα σαλόνια των εκθέσεων κοντά στο 2020, ενώ είναι σίγουρο πως θα διατεθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός της Βόρειας Αμερικής. Η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που βλέπετε, προέρχεται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Theophilus Chin.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις