Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
TOGG: Πρεμιέρα για το πρώτο ηλεκτρικό τουρκικό αυτοκίνητο
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

TOGG: Πρεμιέρα για το πρώτο ηλεκτρικό τουρκικό αυτοκίνητο

8/11/2022

Το πρώτο ηλεκτρικό τουρκικό αυτοκίνητο της TOGG παρουσιάστηκε επίσημα στις εγκαταστάσεις όπου θα παραχθεί, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δίνει το παρών.

Επίσημη πρεμιέρα για το C-SUV της TOGG

Το πρώτο της αυτοκίνητο, ένα ηλεκτρικό μικρομεσαίο SUV, παρουσίασε η TOGG στις εγκαταστάσεις όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή του. Η τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία είχε ως επίτιμο προσκεκλημένο τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έδωσε το παρών σε μια μεγαλειώδη τελετή.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δύο μπαταρίες και μέχρι 500 χιλιόμετρα αυτονομία

Η TOGG δεν γνωστοποίησε το όνομα του νέου μοντέλου, αλλά είπε κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα το συνοδεύουν. Το μοντέλο θα προσφέρεται με έναν ή δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και δύο επιλογές μπαταρίας, που θα προσφέρουν αυτονομία 300 και 500 χιλιομέτρων, αντίστοιχα.

Ξεκινούν οι πωλήσεις τον Μάρτη του 2023

Το πλάνο της TOGG αναφέρει πως το Φεβρουάριο του 2023 θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες και θα ακολουθήσουν οι παραγγελίες τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου. Η TOGG ανέφερε επίσης ότι το εργοστάσιό της θα κατασκευάζει 17.000-18.000 οχήματα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Μέχρι το 2030, το εργοστάσιο υπολογίζεται πως θα έχει κατασκευάσει πάνω από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε