autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Τα ανανεωμένα Skoda Kamiq και Scala σε νέα βασική έκδοση

Τα ανανεωμένα Skoda Kamiq και Scala σε νέα βασική έκδοση

2/9/2024

Στην εξοπλιστική έκδοση Essence τα δύο μοντέλα.
Με 116 άλογα χειροκίνητο ή αυτόματο το Kamiq.
Με 95 ή 116 άλογα το Scala.
Μέρος του βασικού εξοπλισμού οι δύο οθόνες.

Στην εξοπλιστική έκδοση Essence τα δύο μοντέλα

Μία νέα βασική εξοπλιστική έκδοση στην γκάμα των ανανεωμένων Kamiq και Scala, εισήγαγε στην ελληνική αγορά η Skoda, ανακοινώνοντας παράλληλα και τις τιμές. Ο λόγος για την έκδοση Essence, η οποία ήρθε να προστεθεί στην μεσαία Selection, αλλά και στην κορυφαία Monte Carlo, που επί του παρόντος διατίθεται στο Kamiq και όχι στο Scala.

Στάνταρ οι δύο οθόνες

Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Essence μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: 16άρες ζάντες αλουμινίου, LED φώτα μπροστά και πίσω, ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, οθόνη αφής 8,25 ιντσών για το infotainment, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, 8 ηχεία, 6 αερόσακους, Air Condition και πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Με 116 άλογα χειροκίνητο ή αυτόματο το Kamiq

Αναφορικά με το ανανεωμένο Skoda Kamiq, η έκδοση Essence συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 1,0 λίτρου TSI κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 116 ίππους και 200 Nm ροπής και συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DSG). 

Με 95 ή 116 άλογα το Scala

Στην περίπτωση του ανανεωμένου Scala, υπάρχει και μία έξτρα επιλογή. Η έκδοση Essence συνδυάζεται με τον 1,0 λίτρου TSI κινητήρα, ωστόσο πέραν της επιλογής με τα 116 άλογα, υπάρχει και αυτή των 95 ίππων. Ως εκ τούτου, το κόστος του ανανεωμένου Skoda Scala στην έκδοση Essence με τα 95 άλογα και 5τάχυτο κιβώτιο ξεκινά από τις 20.900 ευρώ, αυξάνεται στις 21.900 ευρώ για την έκδοση με τα 116 άλογα και το χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ από 23.700 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν όσοι θέλουν να συνδυάσουν το 1.000άρι τούρμπο μοτέρ με τα 116 άλογα και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DSG).

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις