Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τελικά αξίζει να κάνεις leasing ως ιδιώτης;

Τελικά αξίζει να κάνεις leasing ως ιδιώτης;

Διαβάστηκε από 21444 αναγνώστες - 13/1/2024

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις των καινούργιων αυτοκινήτων, αλλά και η ηλεκτροκίνηση, έχουν ανεβάσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των ιδιωτών για leasing, σε όλη την Ευρώπη. Είναι μια ασφαλής επιλογή τελικά και τι μπορεί να μας προσφέρει;

Leasing για ιδιώτες: Η νέα τάση

Το leasing για ιδιώτες έχει ραγδαία αύξηση τα τελευταία 3 χρόνια σε όλη την Ευρώπη, αφού αυτή την στιγμή προσφέρει οφέλη που δύσκολα θα καταφέρουμε να βρούμε αυτή την περίοδο της αυτοκίνησης. Ποια όμως είναι τα κύρια οφέλη ενός ιδιώτη ώστε να προχωρήσει σε leasing;

Μπορείς να αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 3-4 χρόνια

Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θέλουν να κρατούν το ίδιο αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και φροντίζουν να το αντικαθιστούν αρκετά συχνά. Αν κάνεις leasing έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις το αυτοκίνητο που οδηγείς πολύ συχνά, και να γλυτώσεις από τις διαδικασίες αγοράς και πώλησης, κάθε φορά. Αν για παράδειγμα σήμερα είσαι ακόμα εργένης και επιλέγεις να κυκλοφορείς με ένα «μουράτο» hatchback, αλλά μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια έχεις βρεθεί παντρεμένος και με παιδί, τότε εύκολα αλλάζεις αυτοκίνητο για να καλύψεις τις νέες σου ανάγκες και απαιτήσεις.  

Επιλέγεις να οδηγείς νέες τεχνολογίες χωρίς να τις αποκτήσεις

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρκετές αμφιβολίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή ακόμα και τα υβριδικά. Το να αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, ενέχει μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Με το Leasing ιδιωτών, μπορείς να πάρεις στα χέρια σου ένα αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας, χωρίς να πληρώσεις το κόστος απόκτησης του, και έτσι να μπορέσεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς να πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. 

Έχεις χρόνο να επιλέξεις αν θα το αποκτήσεις

Μέσω του leasing ιδιωτών έχεις μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά σου, αν τελικά θέλεις να αποκτήσεις το αυτοκίνητο. Μπορεί να πληρώνεις κάθε μήνα το αντίτιμο, αλλά μέσα από την χρήση που θα κάνεις με το αυτοκίνητο μπορείς να πάρεις ή όχι την τελικλη απόφαση σου. Στην περίπτωση της ιδιοκτησίας, θα πάρεις την απόφαση πριν το οδηγήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις