Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla: Κατασκεύασε πάνω από 3 εκατομμύρια οχήματα

Tesla: Κατασκεύασε πάνω από 3 εκατομμύρια οχήματα

16/8/2022

Η μονάδα παραγωγής της Tesla στην Κίνα «έφτασε» το ορόσημο κατασκευής 1 εκατομμυρίων οχημάτων. Σύμφωνα με τον Elon Musk, το συγκεκριμένο εργοστάσιο ξεπέρασε σε ετήσια παραγωγή αυτό στην California, το οποίο είναι το πρώτο της εταιρείας και τον Ιούλιο «γιόρτασε» την κατασκευή 2 εκατομμυρίων μονάδων. Παρά τα προβλήματα, η Tesla έχει ως στόχο να αυξήσει τις ετήσιες πωλήσεις κατά 50%.

Κατασκευάστηκε το εκατομμυριοστό Tesla στο εργοστάσιο στην Κίνα

Ο Elon Musk δήλωσε πως κατασκευάστηκε το 1.000.000στο Tesla στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Σαγκάη στην Κίνα. Σύμφωνα με τον CEO της Tesla, το εργοστάσιο στο Freemont της California, που είναι και το πρώτο που ίδρυσε η εταιρεία, έφτασε τον Ιούλιο το ορόσημο της κατασκευής 2 εκατομμυρίων οχημάτων. Ο συνολικός αριθμός των Tesla που έχουν παραχθεί λοιπόν ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το εργοστάσιο στη Σαγκάη ξεπέρασε σε ετήσια παραγωγή αυτό στην California

Η μονάδα στη Σαγκάη άνοιξε το 2019, και στους μήνες που ακολούθησαν αντιμετώπισε προβλήματα με lockdowns αλλά και ελλείψεις σε εξαρτήματα. Σύμφωνα με τον Musk, πλέον το εργοστάσιο στην Κίνα παράγει σημαντικά περισσότερα οχήματα. Τη χρονιά που πέρασε κατασκευάστηκαν περισσότερα στη Σαγκάη από ότι στο Freemont, και μάλιστα με χαμηλότερο κόστος.
 

Προβλήματα στα εργοστάσια στο Texas και στο Βερολίνο

Εκτός αυτών των δύο, η Tesla διαθέτει εργοστάσια στο Austin του Texas και στο Βερολίνο. Ο Elon Musk είχε αναφέρει τον περασμένο Ιούνιο πως τα συγκεκριμένα εργοστάσια «έχαναν δισεκατομμύρια δολάρια» λόγω προβλημάτων στις προμήθειες και τις γραμμές παραγωγής.

50% αύξηση στις ετήσιες πωλήσεις στοχεύει η Tesla

Τον Ιούλιο, η εταιρεία δήλωσε πως στο δεύτερο τρίμηνο του έτους παρέδωσε 254.695 οχήματα, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 26,5% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς (201.250 οχήματα). Σκοπός της Tesla είναι να αυξηθούν οι ετήσιες πωλήσεις της κατά 50%.


Το εργοστάσιο στη Σαγκάη κατασκεύασε το εκατομμυριοστό Tesla!
Η μονάδα στην Κίνα, που άνοιξε το 2019, παράγει περισσότερα οχήματα από αυτή στην California.
«Χασούρα» δισεκατομμυρίων παρουσιάζουν τα εργοστάσια της Tesla στο Texas και το Βερολίνο!
50% αύξηση στις ετήσιες πωλήσεις της έχει στόχο η Tesla.
Είναι η αμερικάνικη εταιρεία η κορυφή στα ηλεκτρικά, ή υπάρχουν άλλες με καλύτερα οχήματα;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε