Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla δεν μπορούσε να φορτίσει σε συνθήκες παγετού

Tesla δεν μπορούσε να φορτίσει σε συνθήκες παγετού

29/12/2022

Ιδιοκτήτης Tesla προσπάθησε να φορτίσει το αυτοκίνητό του με θερμοκρασία -7 βαθμούς Κελσίου και δεν τα κατάφερε. Ακόμα και όταν πέρασαν 15 ώρες, η αυτονομία της μπαταρίας δεν είχε αυξηθεί καθόλου, και τελικά ο οδηγός του αυτοκινήτου αναγκάστηκε να ακυρώσει το πλάνο των Χριστουγέννων του.

Tesla στην Αμερική δεν φόρτιζε σε θερμοκρασία -7 βαθμούς Κελσίου

Αλλαγή τελευταίας στιγμής έκανε στο πλάνο διακοπών του ένας Αμερικάνος, όταν το Tesla Model S του δεν μπορούσε να φορτίσει σε θερμοκρασία -7 βαθμούς Κελσίου.

Ο ιδιοκτήτης, που είναι παρουσιαστής ραδιοφώνου και έχει όνομα χρήστη «Domnatishow» στο TikTok ανέβασε στη συγκεκριμένη πλατφόρμα ένα βίντεο που τον δείχνει να προσπαθεί να φορτίσει το αυτοκίνητό του την παραμονή των Χριστουγέννων και εν τέλει να αποτυγχάνει παταγωδώς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το συγκεκριμένο Tesla δεν φόρτιζε με εξωτερική θερμοκρασία -7 βαθμούς Κελσίου

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως αρχικά προσπάθησε να φορτίσει το Tesla Model S του σε ταχυφορτιστή Tesla Supercharger όταν η μπαταρία είχε φτάσει στο 40% της χωρητικότητας της την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την εξωτερική θερμοκρασία να είναι -7 βαθμοί Κελσίου. «Δύο ώρες μετά, δεν είχαν αλλάξει πολλά. Η φόρτιση ήταν πολύ αργή, και όσο έπεφτε η θερμοκρασία η διαδικασία καθυστερούσε παραπάνω. Τελικά, η μπαταρία σταμάτησε να φορτίζει», είναι αυτό που δήλωσε ο 44χρονος Domenick Nati.

Αργότερα επιδίωξε να φορτίσει το Tesla στο σπίτι του, κάτι που δεν απέδωσε καρπούς. Έπειτα, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Nati επισκέφτηκε άλλο ταχυφορτιστή Tesla Supercharger, με την αυτονομία να έχει φτάσει τα 19 μίλια, δηλαδή 30,6 χιλιόμετρα, τραβώντας παράλληλα και βίντεο στο TikTok δείχνοντας τη διαδικασία.

 

@domnatishow Tesla S will not charge in the cold. Stranded on Christmas Eve! #tesla #ev #cold #winter #winterweather #storm #christmas #christmaseve #coldweather #weather #blizzard #wow #car #cars #elonmusk #help #stranded #how #electric #electriccar #teslas #teslamodel3 #charge #mad #fail #merrychristmas #twitter #truck #trucks #storm ♬ original sound - Domenick Nati

Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τις οδηγίες, που ουσιαστικά ανέφεραν πως ο φορτιστής πρέπει να παραμείνει συνδεδεμένος στο όχημα για να ζεσταθεί η μπαταρία πριν ξεκινήσει η φόρτιση.
Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται από όλες της εταιρείες και όχι μόνο από την Tesla, και επιτυγχάνει την ταχύτερη φόρτιση των μπαταριών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν έγινε τίποτα άλλο, παρά την αναμονή 2 ωρών. Η αυτονομία παρέμεινε στα 19 μίλια και η μπαταρία δεν φόρτισε καθόλου.
 

Αφησε το Tesla να φορτίζει για 15 ώρες, χωρίς αποτέλεσμα

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε πως αποφάσισε να αφήσει εκεί το αυτοκίνητο για να φορτίσει και πήγε στο σπίτι του με ταξί. Επέστρεψε πίσω 15 ώρες μετά, απλά για να διαπιστώσει πως δεν είχε γίνει τίποτα. Η μπαταρία δεν είχε φορτίσει και η αυτονομία δεν είχε αυξηθεί.

Μη έχοντας άλλο όχημα διαθέσιμο, ο κ. Nati αποφάσισε να ακυρώσει τα πλάνα που είχε για τα Χριστούγεννα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε