Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Ford Bronco Everglades με βίντσι και «αναπνευστήρα»

Το Ford Bronco Everglades με βίντσι και «αναπνευστήρα»

18/10/2021

Επίσημη επιβεβαίωση από τον διευθυντή επικοινωνίας της Ford στην Βόρεια Αμερική, για το «θωρηκτό» Bronco Everglades, έβγαλε η συνέντευξη του υψηλόβαθμου αξιωματούχου της βιομηχανίας.

Σε συνέντευξη του Mike Levine, αποκαλύφθηκε πως το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο το επόμενο καλοκαίρι και θα προσφέρεται με εργοστασιακό βίντσι και σύστημα αναπνευστήρα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες, η ειδική έκδοση του Ford Bronco να κυκλοφορήσει και στα χρώματα «desert».
 

Kit βίντσι και «αναπνευστήρας» θα εξοπλίζουν το Ford Bronco

Παρόλο που ακόμα οι πληροφορίες δεν είναι αρκετές, το Ford Bronco θα εξοπλιστεί με τον extra εξοπλισμό ενός βίντσι αξίας περίπου 3.500 ευρώ που σχεδιάστηκε από κοινού με την Warn. Το βίντσι θα ζυγίζει 4,536 κιλά, ενώ ο συρμάτινος ιμάντας θα φτάνει τα 30 μέτρα. Θα διαθέτει επίσης ενσύρματο τηλεχειριστήριο, υλικό τοποθέτησης και βραχίονα. Η ειδική αυτή έκδοση θα εξοπλίζετε στο εργοστάσιο του Everglades.
 

Και εξωτερικά σε χρώμα «ερήμου»

Εκτός από το βίντσι και τον αναπνευστήρα, το Everglades θα μπορούσε να έρθει με μια μοναδική εξωτερική σχεδίαση, που θα έδειχνε από την πρώτη ματιά τις άγριες διαθέσεις του. Το desert style αποκαλύφθηκε με το Bronco Raptor τον Σεπτέμβριο, και θα μπορούσε να υιοθετηθεί και στην έκδοση Everglade.
 

Το Bronco Everglades θα παρουσιαστεί το 2022

Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες πότε θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία, αλλά ο διευθυντής επικοινωνίας της Ford, ανακοίνωσε πως η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει μέσα στο 2022. Κάτω από το καπό αναμένουμε να δούμε τον 3λιτρο Ecoboost V6 κινητήρα, απόδοσης 400 ίππων και 562 Nm ροπής. Βελτίωση περιμένουμε στην ανάρτηση που θα είναι σχεδιασμένη για off road διαδρομές, αλλά και στις γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, με τη Ford να θέλει να διεκδικήσει την κορυφή από το Jeep Wrangler Rubicon 
 
Αυτό είναι το νέο θηρίο της Ford
Με κιτ Βίντσι και αναπνευστήρα θα εξοπλίζεται το Bronco Everglades
Σε « desert» χρώμα και σχεδίαση και με ανάρτηση εκτός δρόμου
3.000 κυβικά V6 με απόδοση 400 ίππους ο κινητήρας του 
Εσείς τι λέτε θα καταφέρει η Ford με το σκληροπυρηνικό Bronco Everglades  να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Jeep Wrangler Rubicon;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε